Nnywellness.com

Hva slags lys jeg trenger for et Studio konfigurerer?


Hva slags lys jeg trenger for et Studio konfigurerer?

Hvis photography handler om å kontrollere lyset, er så har rett studio belysning en viktig faktor i fotografisk suksess. Noen fotografer gjøre med naturlig lys, andre definere blitssko blinker på stands i stedet for å koble dem til toppen av kameraet. Begge disse alternativene fungerer, men ikke noe taktslagene har faktisk studio blinker lyset spacet fotografering.

Og

Hver enkelt space krever et annet oppsett for belysning. Evaluere studio plass og fotografiske behov vil hjelpe med å finne det perfekte belysning oppsettet. Typisk lighting kits, også kjent som flash prosjektpakker, kommer med enten to eller fire blitser (lys), står og lys bestemmelsesord---vanligvis paraplyer eller myke boksene. Mindre studio plass to blinker fungerer vanligvis bra, men hvis mer lys så et bakgrunn lys er et flott tillegg.

Står eller Takholder

Stands og takfeste er to vanlige måter å sette opp studio lys. Begge har positive og negative egenskaper. Står er kostnadseffektiv sammenlignet med mounts, og bærbar. Tak-montert studio lys frigjøre mye brukbart studio plass som fotograf kan dra nytte av. Tak monterer kan også være ganske dyrt, og taket montert lys kan brukes bare i studio. Begge oppsett fungerer godt; valget avhenger av fotografen preferanse.

Effekten og tilbehør

Studio blinker vanligvis kommer i flere modeller, hver med sin egen wattstyrke. Jo høyere effekten, mer lys blitsen kan produsere. Fotografer bruker ofte tilbehør å spre lyset, slik at det blir en mykere, selv flash. Noen vanlige tilbehør er paraplyer og myke boksene. En annen vanlig tilbehør er en ekstern synkronisering som brukes til å motregne blitser fra kameraets blitssko.

Plukke høyre merket

Det er mange selskaper som gjør studio belysning. Når du velger et merkenavn, er det viktig at en fotograf lese anmeldelser om blitsen og tilbehør også. Noen viktigste faktorene omfatter levetiden til flash, erstatning pærer, og enheten muligheten til å flash riktig mengde lys. Det er også viktig å se på levetiden til tilbehør som står og myke boksene. Står slites ofte ut, og det kan bli ganske dyrt hvis de måtte erstattes hele tiden.