Nnywellness.com

Hva du gjør hvis du ikke finner mobiltelefonen


Hva du gjør hvis du ikke finner mobiltelefonen

Mister mobiltelefonen kan være en stressende opplevelse. I tillegg mister flere hundre dollar verdt av bærbare teknologi og kontaktlisten, kan en tapt mobiltelefon også føre til bedragerisak du kan være ansvarlig for å betale. Hvis du ikke finner mobilen, må du ta visse forholdsregler for å beskytte deg mot en heftig mobiltelefon regningen neste måned. I tillegg til kontakter mobiltelefonen din leverandør, vil du måtte inngi politianmeldelse å krav til en ny telefon.

Spore dine skritt

Det første du bør gjøre når du realisere telefonen mangler er trinnene dine. Start med hvor du sist husker ser telefonen og besøke områdene du gikk etterpå. Du finner telefonen et sted underveis.

Ringe telefonen

Bruk en venns telefonen for å ringe telefonen mangler. Hvis telefonen er på, kan du finne den ved å lytte til ringetonen. I noen tilfeller kan noen som hører telefonen ringer svare på anropet og returnere telefonen til deg.Hvis telefonen var på da du sist hadde det, og samtalen går rett til talepost, er det en god sjanse for at noen kom over telefonen og slått den av. På dette punktet, kan du anta du sannsynligvis ikke finner telefonen av stegene dine.

Ring leverandøren av mobiltelefon

Hvis du ikke finner telefonen umiddelbart, kan du kontakte tjenesteleverandøren mobiltelefon for å plassere en sperre på kontoen. Det er viktig å gjøre dette så snart som mulig fordi du vil være ansvarlig for alle kostnader pådratt av telefonen, selv om det ikke er i din besittelse. Fryse kontoen umiddelbart, så kan du alltid frigi den hvis du finner telefonen senere.

Varsle forsikring

De fleste leverandører tjenestetilbud opsjon forsikring som beskytter deg i denne situasjonen, så kontakt forsikringsselskapet registrerer et krav. Mobiltelefon forsikring outsourcet vanligvis til en tredjepart. Hvis du ikke har telefonnummeret, vil tjenesteleverandøren kunne gi det til deg. Du må betale en egenandel å få en ny telefon, men dette er vanligvis billigere enn å kjøpe en ny telefon.Noen forsikringsselskaper krever å inngi politianmeldelse og gi politiet rapportere nummeret før de vil vurdere din påstand. Dette beskytter selskapet mot falske påstander.