Nnywellness.com

Forskjellen mellom Canon Rebel kyss & XTi


Forskjellen mellom Canon Rebel kyss & XTi

Canon Kiss (japanske markedet), Rebel (USAs markedet) eller 300D (europeiske markedet) var den første Digital SLR (enkelt linsen refleks) kameraet under $1000. Canon XTi (400D i Europa) og kysse X i Japan var etterfølgeren til den Rebel XTi, en utvikling av den Canon Rebel. To generasjoner skille Rebel fra XTi forbedring mellom de to kameraene er betydelig.

Sensurere

Sensurere anvendt inne det digital kameraet var en andre generasjon 3000 av 2000 piksler lik Canon 10D. I forhold til tilsvarende sensuren samtidig, har den lav støy (korn på bildet) og god oppløsning. XTi har en forbedret sensurere 3,900 av 2600 piksler. Nyere sensurere har bedre støy egenskaper, men begge kameraene beholder en maksimum ISO (følsomhet for svakt lys) av 1600.

Ned skjermen

Bak skjermen er mest synlige forskjellen mellom opprørerne og XTi. Opprørerne fikk en 1,8-tommers (4,6 cm) skjerm med 118,000 piksler. XTi hadde en 2,5-tommers (6,4 cm) skjerm med 230.000 piksler. Begge skjermene tillate zooming på bildene er tatt å sjekke detaljer eller skarphet.

Autofokus

Opprørerne og XTi begge har samme type autofokus-modus. Ett skudd har kameraet fokus når utløserknappen er halvparten trykket. Når fokuset var oppnådd, det var og endret ikke før knappen var utgitt og holdt ned igjen. AI Servo har autofokus system som følger temaet når den beveger seg så lenge utløserknappen er halvparten trykket. AI fokus er en spesiell modus som automatisk velger AI Servo eller ett skudd avhengig av forholdene kameraet oppdager. Rebel kysse bånd autofokus modus til bestemte kameramodus. Brukeren må velge "Sport"-modus for å bruke AI Servo. I XTi var hver autofokus-modus tilgjengelig uavhengig inn kameraet. 300D hadde en syv punkt autofokus system mens XTi hadde en ni poeng sensurere. Begge kameraene bruker bare en cross-type, autofokus sensurere som deres sentrale punkt.

Støv fjerning System

Støv samlingen var et problem på 300D og andre første generasjon kameraer. Liten spec av støv stikker til sensoren produsert flekker på bilder. Rengjøring sensoren var delikat operasjon som krever spesiell rengjøringsmiddel og en stødig hånd. XTi introdusert automatisk rengjøring sensoren til Canon linjen. Sensoren er utstyrt med en høy frekvens vibrator som rister støv fra sensoren.