Nnywellness.com

Canon Powershot A530 instruksjoner


Canon Powershot A530 instruksjoner

Canon PowerShot A530 er et kompakt, brukervennlig digitalkamera. Med dens liten størrelse passer den enkelt i en polstret sak og i en veske eller på en belte løkke for enkel transport. Den 5-megapiksler kameraet gir 4 x optisk zoom og en komfortabel side grep. Digitalkameraet bruker Canons populære kommandoen ekstern velge opptaksprogrammer, tilbyr en rocking zoom kategori av utløserknappen og gjør det enkelt å bytte fra modusen til gjennomgangsmodus med flippen av en bryter på øvre rygg hjørne av kameraet.

Forberedelse til bruk i A530

Canon PowerShot A530 kameraet bruker to AA-batterier for kraft og en SD media card for bildelagring. Sett inn batterier og media kortet i bunnen av kameraet. Hvis SD-kortet er ny og har ingen bilder lagret på den, slå på kameraet ved hjelp av/på-knappen på delen øverst i midten av kameraet. På tilbake nederst i høyre side av kameraet, trykk menu-knappen og bruke sirkulær puten pil over til ikonet for verktøy. Rull ned til formateringsfunksjonen og formatere SD-kortet til kameraet. Dette vil gjøre de to jobber sammen, redusere sjansen for kort filfeil og tapte bilder.

Grunnleggende skyting instruksjoner

Slå på A530 ved å trykke på av/på-knappen på toppen av kameraet. Se på round-kommandoen urskiven på øvre høyre side av kameraet og spinne dial til den ønskede modusen. Velg innstillingen for grønne automatisk ved første gangs bruk, eller "P" for programmet modus. Se på baksiden av kameraet å komponere bildet på LCD-skjermen eller hold kameraet opp i ansiktet ditt og bruke den optiske søkeren. Bruk kategorien for rock zoom på kameraet for å zoome objektivet ut og gi en bredere eller mer zoomet inn bildet. Bruk på utløseren på kameraet for å ta bildet.

Gjennom bilder

Se bildet ved å endre bryteren på tilbake øverst i høyre hjørne av kameraet til blå trekant eller avspillingsmodus. Bruk runde puten å veksle mellom venstre og høyre gjennom bildene du har tatt. Bruk den blå papirkurvikonet på baksiden av kameraet for å slette uønskede bilder.