Nnywellness.com

Proffene & ulemper School drivere Ed


Proffene & ulemper School drivere Ed

Det var en tid da lærte foreldre tenåringer stasjonen. Generasjon videre opplevelsen for kjøring av viser sine tenåringer hvor å kjøre, så tillatt tid bak rattet. Ikke alle tenåringer fikk en helhetlig opplevelse kjøring. Få førerkort for dem uten familie å hjelpe var noen ganger et problem. Skoler gikk inn, tilbyr drivere ed for alle studenter nå kjørende alderen.

Foreldre

Når barna blir tenåringer, blir tid med foreldrene mer begrenset som tenåringer har skoleaktiviteter, og vil heller henge med venner enn foreldre. Undervisning en tenåring å kjøre kan gi en helt ny mulighet for foreldre og tenåringer å obligasjonslån. Sammen i en bil gir tid ikke bare å formidle kunnskap om kjører, men også noen livsvisdom. Den tiden styrker sammen foreldre og tenåringer å bruke mengder tid sammen, åpne døren for dypere deling. Også skolen drivere ed programmer ofte koster penger og er en ikke-godkjent kurs. Foreldre belaste ikke.

Slektninger og venner

Noen ganger er blanding av bil, overordnede og nye driveren ikke en god blanding. Hvis en forelder er i stand til å lære en tenåring som ønsker å lære å kjøre og oppnår uavhengighet med et førerkort, gir ofte en betrodd forhold eller eldre venn den nødvendige treningen. Barn tillit ofte en forelder råd implisitt. Tenåringer pleier å gjøre motsatt av hva foreldre forespørsel når de prøver å finne sin egen vei. De vil lytte til andre klarerte voksne, men som en venn eller vedrørende som tenåringer kan slå ikke bare for førerens trening, men også for andre livet. De 100 timene anbefalte kjøretid er mer sannsynlig å oppnås når du kjører med en slektning eller venn i virkelige kjøring situasjoner.

Virtuelle kjøring

Skolene kan gi alle tenåringen skal lære å kjøre. Mange skoler tilbyr mock-up biler med en virtuell kjøreopplevelse. Å ha tenåringer lære å kjøre ved å praktisere i en virtuell verden gir dem noen virkelige til kjøreopplevelser uten fare. Tenåringer får sine første erfaringer og gjøre sine første feil ikke bak rattet på en bil, men i et sikkert virtuelt miljø der de kan se og kanskje "føler" konsekvensene av sine handlinger, men uten faktiske skade. Bør de krasjer i en virtuell verden, de kan fremdeles føle gru dårlige avgjørelser mens ikke lider slags livstruende situasjoner hadde de gjort den feilen mens du kjører en ekte bil og lider en ekte ulykke.

Beskyttet miljø

En venn eller en forelder som underviser en tenåring å kjøre kan ikke ha all kunnskapen som en ny driver må være sikker på veien. En venn eller en forelder også har ikke tålmodighet kreves og en plutselig eksplosjon av følelser kan være ødeleggende for en nybegynner driver. I en skole drivere ed situasjonen, at følelser er erstattet av solid balanse av læring kjøring lover, virtuelle kjøreopplevelser og faktiske hands-on kjøring. Skolen drivere ed programmer ofte starte elevene på en kjørende feltet kjøring instruktører som vet hvordan og hva å lære uten roper, put downs eller nøling som kan følge av et mer uformelt undervisning miljø.