Nnywellness.com

Hvordan velge en bil Subwoofer


Du velger den rette bil subwooferen, må du gi noen tanker til typen musikk du vil lytte til og funksjonene du trenger et lydanlegg til å maksimere lytteopplevelsen. Først må du vurdere hvordan du vil subwooferen til å utføre. Sammenlign egnet produkter av undersøker ulike produsenter og priser priser.

Instruksjoner

• Bestemme størrelsen på subwoofer du trenger, avhengig av hvor sterk du vil bassen å være. Subwooferen gjengir bass tonene i musikken og større størrelsen på subwooferen kraftigere sine bass-avspilling evner er. Husk at innvendig plass i bilen er mye mindre enn selv det minste rommet i huset, så mens en 8-tommers subwoofer ikke kan blåse deg unna i soverommet, det vil rocke vinduene på bilen.

• Velg en mindre subwoofer hvis du vil moderate men rik bass, og en større hvis du vil dominere bass. De mindre bil subwoofere er ca 6 til 6 1/2 inches i størrelse, mens 10 - til 12-tommers bilen subwoofer er kraftig nok til å vekke døde.

• Velge mellom et rør skap og en boks kabinett. Fordelen med rør skap er at de har forsterkere bygget rett i, og de er lett å flytte hvis du vil forskyve subwooferen i posisjon. Bazooka Mobile Audio er ledende produsent av rør-kabinett bil subwoofere (se ressursene nedenfor).

• Få et kabinett i boksen hvis du vil nyte fordelen av å legge til din egen forsterker og foretrekker friheten til å velge din egen merkevare subwooferen til sak i skapet. Rør skap gir ikke du dette alternativet.

• Velg en subwoofer som er laget av et slitesterkt, men billig polymer, som polypropylen. De rimeligste bil subwoofere bygget primært fra papir, som kan være nok, men ikke er veldig holdbare.

• Husk på at du vil forbedre kvaliteten på lyd ved lagdeling subwoofer komponentene og gir rikelig med plass å montere enheten. Hvor mye plass du har i din bagasjerommet (eller hvor du ønsker å montere den) er en viktig vurdering når du velger en subwoofer.

• Lær mer om merkene som gir såkalte "ren bass" mot såkalte "ghetto bass." Ren bass har mindre strøm, men generelt bedre lydkvalitet og produsenter som uendelig, Audiobahn, Nakamichi, Macintosh og Blaupunkt spesialiserer seg på ren bass enheter. Ghetto bass er grovere i lydkvalitet men kraftigere. RMS og Sony er to kjente produsenter av ghetto bass subwoofere.

• Sette opp et budsjett. En billig, men fullt brukbare subwoofer selger for om $100, mens avanserte enheter kan koste oppover $700 eller mer.

Tips og advarsler

  • Hvis du er elektronisk og mekanisk tilbøyelig, kan du bygge din egen subwoofer boksen. Dette vil tillate deg å tilpasse subwooferen i henhold til dine spesifikke preferanser.