Nnywellness.com

Hvordan du fart opp YouTube bufring på iPhone Edge


Hvordan du fart opp YouTube bufring på iPhone Edge

Tiden det tar for en YouTube video til bufferen, avhenger av størrelsen på videoen og hastigheten på din tilkobling. Jo lenger videoen og jo høyere kvaliteten, jo lenger det tar. Noen YouTube-videoer er 10 minutter eller er høy definisjon og vil pause til bufferen selv om du ikke er på Edge-nett. En sikker måte å redusere bufring er å flytte til en plassering som støtter raskere hastigheter, slik som 3 G eller 4 G.

Instruksjoner

• Logg inn på YouTube.com på bruker Safari nettleser i stedet for YouTube app. Trykk brukernavn og deretter "Innstillinger" og "Avspilling Setup." Under "Video Playback kvalitet" trykk "Jeg har en treg tilkobling. Aldri lek høyere-kvalitet Video." Trykk "Lagre endringer" for å bekrefte.

• Trykk "Innstillinger", "Wi-Fi" og "Av"-knappen for å slå den på. Knappen blir blå når aktivert. Hvis du er innen rekkevidde av et trådløst nettverk og la iPhone koble, vil videoene spille raskere enn de vil på kanten.

• Trykk på "Pause"-ikonet for å midlertidig stoppe videoen spiller. YouTube bufrer bare lenge nok til å laste nok data til å spille av videoen jevnt. Hvis du lar det lastes først, reduseres bufring under avspilling. Holde den på pause til statuslinjen går helt til høyre; deretter trykk igjen for å un-pause.

Tips og advarsler

  • YouTube anbefaler en minimum hastighet på 500kbps, og kanten kan komme så lavt som 40kbps.