Nnywellness.com

Olje Filter plassering på en 4,3 liters V6


Olje Filter plassering på en 4,3 liters V6

4.3 liter V-6 motoren har vært en del av Chevrolet og GM besetningen ble innført i Chevrolet S-10 serien lastebiler og GMC Jimmy i 1988. 4.3 liters motor har sett endringer gjennom årene. Vortec V-6 som er et varemerke for GM, var en modifisert, throttle body injisert 4,3 liter, som produserte flere hestekrefter enn standard TBI V-6. Vortec ble fullt drivstoff injiseres V-6 i 1996, da Chevrolet gjorde unna med gass kroppen.

Instruksjoner

• Øke hetten på lastebil til gir lys under bilen. Visuelt inspisere førerens foran på kjøretøyet, under panseret. GM plassert oljefilteret direkte bak førerens side frontlys i tidlige modeller av S-10 og S-10 Blazer. Hvis oljefilteret ikke er under panseret, fortsetter du til trinn 2 i denne artikkelen.

• Løft foran bilen med en 2-ton eller større kapasitet jack. Sted en jack står under begge nedre kontroll armer på begge sider av lastebilen.

• Lå under forsiden av lastebilen og skyv kroppen i posisjon hvor du får tilgang til forsiden av motoren. Det er tre steder at ulike generasjoner av 4,3 liter har en oljefilter under lastebilen. Det første stedet var rett foran i olje pan passasjer side nederst på motoren. Andre var på undersiden av motorblokken, opp over samlingen styring og fjæring (ca 2-fot opp fra bunnen av motoren, passasjeren foran). Det siste stedet at GM plassert en oljefilter på 4,3 liter er bak en felle døren i front friksjonsplaten (se foran motoren for en dør som sier "oljefilter," førerens foran). Det tredje stedet bak friksjonsplaten er tilgjengelig med en stor flat skrutrekker eller tang.

Tips og advarsler

  • Når du endrer oljefilteret på et kjøretøy er det alltid lurt å fysisk tørke montering base på motoren med en klut eller håndkle. Tørke montering base hvor oljefilteret monterer opp vil sikre at du ikke har den gamle olje filterpakningen fast til bunnen av olje, og at du fjerner alle partikler slik at nye filterpakningen kan montere opp sikkert.
  • Aldri løfte en bil på en skråning eller ujevn overflate. Løfte en bil på ujevnt underlag kan føre knekt eller jack står å kollapse. Unnlatelse av å overholde denne advarselen kan resultere i skade på eiendom, personskade eller død hvis du er under bilen når den kollapser.