Nnywellness.com

Hvordan endre gaffelolje


Endre gaffelolje på motorsykkel eller skitt sykkel er en viktig ferdighet å lære om du planlegger ridning i lang tid. Mens du kan leie en mekaniker til å fullføre prosessen for deg, kan gjør det selv spare deg noen penger i arbeid og installasjon. Mens det kan høres ut som en svært vanskelig oppgave, er det faktisk ganske enkelt hvis du følger de riktige instruksjonene.

Instruksjoner

• Løsne og fjerne hetten fra ytre røret. Skyv tuben ned og snu gaffelen opp ned og tillate den å tømme helt. Bruk din 17 mm fastnøkkel for å holde låsemutteren på plass under lokket. Trekke våren og etterpå innstilt stang ut og rengjøre den med en klut.

• Sikre gaffel røret i vice og trekke stempelstang av gaffelen. Bruk en 14 mm allen socket og en luft innvirkning pistol å løsne bunnen innstilt bolten. På dette punktet, bør kassetten Skyv ut av gaffel røret. Fullføre denne prosessen sakte for å hindre at olje squirting over alt.

• Feilfri slanger kassetten og fjerne gamle oljen og rusk kan forbli på noen av delene. Montere delene når de er ren og tørr ved å plassere ytre røret tilbake i vice. Fortsett å sette inn kassetten i røret og bruker hendene til å forsiktig stramme komprimering innstilt til gaffelen.

• Tåler røret og etterpå innstilt stangen inn i røret og fyll den med gaffelolje. Når gaffelen er full, hjerneslag stempelstang opp og ned i røret til patronen er fylt med olje. Ikke koble til våren før oljenivået er angitt og hver av de nevnte stykker har vært utsatt for den nye oljen re.

• Angi gaffel høyden i henhold til dine personlige preferanser. Det generelle området for de fleste rytterne er 90-115 mm og endres avhengig av hvor myk eller hard rytteren liker gafler. Tilbakestill etterpå innstilt og gafler tilbake til sin opprinnelige plass. Boltene knipe til 14 og 12 ft pounds (topp og bunn, henholdsvis).