Nnywellness.com

Brems dreiebenk definisjon


Brems dreiebenk definisjon

Når har bremsene gjort, vil auto butikken prøve å slå din rotorer i stedet for å erstatte dem, du sparer penger. Hvis den kan, vil det plassere rotorene på en brems dreiebenk og gjenoppstår dem når du erstatter din bremseklosser.

Funksjonen

En brems dreiebenk er en spesialitet maskin som brukes til å slå rotorene for kjøretøy. Over tid, overflater av rotorer blir pitted og humpete og må være kom spørsmålet for jevnere oppbremsing. En brems dreiebenk bruker et verktøy til å klippe bort gamle overflaten, forlate en fin, jevn overflate for bedre bremsing.

Betydning

Selv om det er mulig å slå en rotor på en benk dreiebenk, har en brems dreiebenk spesialiserte verktøy og annet tilbehør som strømlinjeformer prosessen. Brems dreiebenk hindrer konstant utskifting av rotorer som de begynner å bære ned etter år med bruk.

Betraktninger

Det må være nok materiale igjen på rotoren for å bruke en brems dreiebenk til å opprette en ny overflate. Når rotoren har blitt slått til under produsentens spesifikasjoner, må den byttes ut, så en måling av tykkelse med en mikrometer er viktig før du prøver å aktivere en rotor en brems dreiebenk.