Nnywellness.com

DIY: Oljeskift for en 2006 Audi A3


Endre olje din 2006 Audi A3 vil spare deg for en betydelig mengde penger, og det er ikke en vanskelig prosedyre for å fullføre. Motoren har 4,5 quarts syntetisk olje og har et papirfilter. Audi anbefaler 10/40 vekt olje, og merkevaren er initiativ. Størrelsen på bunnpluggen og plasseringen av filteret er en stor olje avløp pan nødvendig for å hindre et oljeutslipp på oppkjørselen.

Instruksjoner

• Start motoren og la den kjøre i fem minutter for å gjøre olje varm nok til å renne helt. Stenge motoren. Heve bilen, én side om gangen, på sub rammen like bak forhjulene, bruke gulvet jack.

• Plass en jack stå på hver side, rett bak gulvet jack. Senk bilen på tribunene. Fjerne metall motor dekselet boltene, bruker en socket - bolter ligger under fronten av bilen. Dekselet og flytte den til side.

• Plass avløp pan under bunnpluggen, ligger mot baksiden av motoren olje pan. Fjern pluggen, bruker en 19 mm skiftenøkkel. At oljen skal tømme i pannen i 15 minutter. Installere bunnpluggen og stram det tett.

• Løsne oljefilteret bolig, ved hjelp av stroppen skiftenøkkelen og spinn av resten av veien for hånd. Gjør deg klar for et rush av olje som boliger er fjernet. Trekk papiret filtrere ut av huset og erstatte med et nytt filter og O-ring som følger med filteret. Spre et tynt lag olje på den nye o-ringen. Tørk huset rent med en klut.

• Tråd oljefilteret boliger med klokken for å stramme. Stram bolig ved hånd, eller vil det være vanskelig å fjerne neste gang. Installer metall dekker under fronten av bilen og boltene alle sikkert.

• Heve hver side av bilen, fjerne jack står og lavere bilen. Fyll motoren med 4,5 quarts olje. Start motoren og la den inaktiv i ett minutt. Slå den av og vente to minutter. Sjekk peilepinnen å sørge for at det er opp til "Full" merket.