Nnywellness.com

Hvordan kan jeg overføre meldinger fra min gamle ødelagte telefonen til min nye telefonen?


Hvordan kan jeg overføre meldinger fra min gamle ødelagte telefonen til min nye telefonen?

Vanligvis kan en mobiltelefon tjenesteleverandør enkelt overføre kontakter og meldinger fra en gammel telefon til en ny telefon. Hvis telefonen er ødelagt, men blir prosessen litt vanskeligere. Hvis informasjonen kan fortsatt nås på en ødelagt telefon, kan det hende at teksten beskjeder salvageable. Hvis tekstmeldingene ikke tilgang til normalt, må du kanskje en datakabel å prøve å overføre meldinger til en datamaskin.

Instruksjoner

• Ta telefonen brutt til tjenesteleverandøren. Om du har Verizon, AT & T, Sprint, T-Mobile eller noe annet, gå din nærmeste butikk.

• Gi telefonen en kontorist i butikken. Be om data fra telefonen kan gjenopprettes.

• Spør ekspeditøren hvis tekstmeldingene kan overføres via en datakabel til datamaskinen. Hvis fullmektigen sier nei, er du sannsynligvis ute av lykken.

• Spørre om prisen på en datakabel fra kontorist. Hvis du ikke liker prisen, bruke den nye telefonen for å ringe det-maker av gamle telefonen å spørre om deres pris for en datakabel.

• Åpne eBay hvis du ikke godtar enten av oppgitte prisene for data kabler. Øverst til venstre på siden, velge riktig kategori fra listen. Skriv inn "datakabelen" i søkefeltet. En liste over produkter kommer.

• Søke gjennom resultatene til du finner en pris som du liker. Kjøpe datakabelen.

• Koble én side av datakabelen til telefonen og den andre siden i datamaskinen. Du burde se en brosjyre åpen. Finn tekstmeldinger i denne mappen og overføre dem til datamaskinen.

Tips og advarsler

  • Ekspeditøren på din lokal tjenesteleverandørens butikken kunne overføre alle dine gamle data fra ødelagte telefonen til en ny telefon på stedet. Hvis du ikke lagret for mange tekstmeldinger på telefonen gamle, kan du huske informasjon som er lagret i dem. Eventuelt kan du skrive det ned. Eller kanskje kan du be personen som sendte det til grave i deres sendt arkiv og sende den.
  • Selv om du kjøper en datakabel og prøve å bruk den, kan det ikke fungere riktig. Husk at ekspeditøren kan foreta en kvalifisert gjetning om hvorvidt tekstmeldinger kan hentes, men du kan være å kaste bort penger å prøve å redde dem.