Nnywellness.com

Slik foreslår i "Sims 3" for iPod Touch


Avhengig av stemningen i Sim som du prøver å romantikk og til slutt gifte i Sims 3 spillet, kan du være klar for en utfordring. Men hvis du er suave nok, kan du fjerne SIM-kortet ut av føttene. Akkurat som noen Sims 3 spillet må tålmodighet og teknikk for å date og til slutt overtale Sim gifte deg.

Instruksjoner

• Romance Sim som du er interessert i. Flørte med Sim til baren "Spirende Romance" vises. Fortsette å bruke de romantiske ved å velge "Flørten" vitser eller alternativene under "Være romantisk." Dette vil øke din "Romance" bar.

• Dato partneren Sims. Når du har flørtet nok, bør du ha alternativet hittil. Fortsett å være romantisk og flørting til du har muligheten til å bli partnere. Når du blir partner med SIM-kortet, velg "Foreslår." Om partneren enige om å gifte deg, vil du bli engasjert. Velg alternativet "Gift". Du er nå et ektepar.

• Flytte din ektefelle med du. Inviter henne til huset. For å gjøre dette, velg "handlinger" og valgte alternativet å invitere henne å flytte sammen med deg og du er ferdig.