Nnywellness.com

Hvordan å bytte mobiltelefon leverandører


Hvordan å bytte mobiltelefon leverandører

Mobiltelefon operatører lover enkelt vilkår når du bytter til dem, men realiteten er mye annerledes. Skjulte kostnader kan bite deg hvis du ikke sjekke kontrakten nøye og din nye leverandør kan ikke tilby alt det lovet. Du må balansere overgangen perioden nøye slik at du ikke går glipp av anrop, og du må kjøpe utstyr som du var klar over når du logget. Bytte mobiltelefon leverandører kan være moderat smertefri, men hvis du planlegge nøye, og følge noen få grunnleggende trinn.

Instruksjoner

• Evaluere behovene mobiltelefon. Før du bytter leverandører, må du slå seg ned på en plan som gjør ting du trenger uten Oppsaling deg en masse unødvendig (og dyre) statister. Undersøke mobiltelefon vaner - hvor mye du bruker det, der du bruker den, om du bruker tilleggsfunksjoner som tekstmeldinger, og hvis du bruker det over et WAN (nasjonalt) eller din lokale region. Utarbeide en liste over tjenester du trenger, og deretter studere ulike planer tilbød av ulike tilbydere å se hvilken som passer dem best.

• Spør venner og familiemedlemmer om deres dekning med forskjellige mobiltelefon leverandører. De kan gi deg innsikt i hvor godt tjenesten er og om det er problemer med dekning eller dårlig kundeservice. Hvis mulig, låne deres telefon for noen dager og bruker det i dine hjemme, på jobben og steder hvor du besøker ofte. Som vil gi deg en sterk idé av dekning gitt og om noen bestemt selskap er mangelfull på steder der du vil sannsynligvis bruke telefonen.

• Sjekk med din eksisterende leverandøren om gjeldende kontrakten. Fine print kan være en killer med mobiltelefon kontrakter og du kan bli vurdert en heftig avgift hvis du avslutter kontrakten før erklærte vilkårene opp. Hvis din ikke ' villig til å betale boten, deretter finne ut nøyaktig når kontrakten avsluttes og lage planer for å bytte over deretter.

• Ring leverandøren av ny og angi vilkårene i kontrakten. Understreke kravene du har og stille konkrete spørsmål om deres evne til å møte dem. Hvis du har problemer med dekning i et bestemt område, be dem om de planlegger å sette opp et tårn i nærheten. Til slutt, må du be om telefonnummeret ditt eksisterende og om de vil tillate deg å holde det hvis du endrer leverandører og mobiltelefoner. Mange av dem vil som eliminerer hodepine av å gi venner og familie et nytt telefonnummer.

• Ikke mist opprinnelige tjenesten ennå. Vent til nye dekningen er helt opp og kjører før bryteren. Som vil hindre deg fra å miste alle anrop eller meldinger, og i de fleste tilfeller, din telefon nummer må aktiveres å bytte.

• Kontakt leverandøren av originale og fortelle dem du skal avslutte dekning. Hvis nye tjenesten er allerede aktiv, bør du oppleve minimalt avbrudd når de skru deg.

Tips og advarsler

  • Du må kjøpe en annen mobiltelefon når du bytte tilbydere. Om telefonnummeret selv kan bytte, telefonen eksisterende kanskje ikke kompatibel med nettverket. Mange tjenester som tilbyr telefoner til en gratis eller redusert pris hvis du bytter over, så husk å spørre om dem når du utfører forskning.
  • Sørg for å ha en kopi av fakturaen med deg, både når du snakker med din gamle leverandør og da snakker til den nye. De krever informasjonen.
  • Ikke nødvendigvis gi opp på din gamle leverandør hvis du vil gjøre en bryter. Hvis kontrakten utløper, og de er ivrige etter å gi deg, kan de tilby ytterligere fordeler som du bør vurdere når du tar avgjørelsen.
  • Dekning kan gli i noen timer når overføringen gjøres. Mange tjenester løfte rask transport, men noen ganger det tar lenger tid enn de sier. Du bør ordne bryteren i en periode når du ikke trenger mobiltelefon, og gi alle som kan kalle en alternativ måte å kontakte deg.