Nnywellness.com

Foran projektoren vs LCD


Moderne TV-teknologi tilbyr et utvalg av front-projeksjon, bakprojisering, flytende - krystallklar utfoldelse og plasma TVs. LCD TVer bruk lag av flytende krystaller klemt mellom glass for å lage bilder ved å manipulere intensiteten av lyset kommer gjennom. Foran projektorer fungerer som projektoren i en kino, som TV-skjermen. LCD-modeller føre markedet, men fronten-projektor TVer forbli tilgjengelig.

Skjermen

De fleste LCD-skjermer måler 15 til 60 inches, men produsentene har produsert 100-tommers skjerm. Foran projektorer bruker vanligvis en 70-200 - tommers skjerm, men justerer plasseringen til projektoren og bruker zoomobjektiv, du kan justere størrelsen på bildet med så mye som 150 inches. Plassere projektoren utenfor produsentens anbefalte område, men forvrenger bildet på skjermen. Både LCD og foran projektoren TV gir utmerket bildekvalitet, men LCD bilder tendens til å miste kvalitet hvis sett fra sentrum. Front-projektor sett har ikke det problemet.

Struktur

Sette opp en front-projeksjon TV er mer komplisert enn en LCD: skjermen og projektoren, må du installere en mottaker og høyttalere fordi de fleste projektorer ikke har lyd. Du kan lagre frittstående skjermer når de er ikke i bruk, og noen veggmontert skjermer trekke når du er ferdig ser. LCD-TVer er tynne: de fleste modeller er mindre enn 3 inches tykk, og produsenter tilbyr noen TVer tynnere enn 2 inches.

Ulemper

Projektorer opprette en fantastisk filmopplevelse, men noe lys faller på skjermen reduserer opptog: For best bildet, slå av lysene på rommet om natten og bruke blackout nyanser på vinduene dag. Noen LCD-TVer har problemer med raske scener - teknologien ble utviklet for statiske data viser, ikke handling - om deres evne til å håndtere slike bilder har forbedret. Både LCD bakgrunnsbelysning og front-projektorens lampe brenne ut til slutt. En LCD-bakgrunnsbelysning varer lenger, men koster mer å erstatte.

Shopping

Tomme for skjermen tommer, front-projektor-skjermer gir den største skjermen for en gitt pris. Som i 2011 satt en front-projektor koster rundt $800 for en HD-system med en 70-tommen eller større skjerm. Samme prisklassen gir en LCD-TV på 55 tommer eller mindre. Foruten pris og størrelse, kan du vurdere innstillingen. Hvis du har mye ambient lys og ikke vil beholde rommet mørke, vil en front-projektor skjermbildet lide. Se TV showroom kan ordne en demonstrasjon under like forhold til de du har hjemme.