Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en bærbar DivX-spiller


Ved å komprimere store mediefiler til et mindre format DVD, har DivX forandret måten vi laste ned og lagre filmer og andre filer. Hvis du vil gjøre mest av denne svært bærbare teknologien, kjøpe en bærbar DVDspiller som funksjoner DivX kompatibilitet eller en bærbar lagringsenhet for DivX.

Instruksjoner

• Sjekk ut transportabel media arkiv lagringen anordninger som støtter DivX-formatet. Fungerer som en ekstern harddisk, kan du laste trailere og andre mediefiler til disse enhetene. Enten du koble dem opp til din TV eller ta dem på veien, gir de en portabilitet ligner på populære MP3-spillere.

• Kontroller at bærbare DivX-spilleren er utstyrt med den mest vanlige video og lyd utganger, inkludert kompositt, S-video og komponenten for video og stereo og SPDIF for lyd før du foretar et kjøp. Dette er spesielt viktig hvis du ønsker å koble den bærbare DivX-spilleren til et lydanlegg eller multimedia-receiver.

• Se etter modeller som har et brukergrensesnitt som ligner på en standard DVD-spiller. Det bør funksjonen lett småleser evnen samt standard avspillingsfunksjoner. Du bør forvente å finne en fjernkontroll med de fleste modeller også.

• Gjøre DivX filer enda mer bærbare når du velger en bærbar DVDspiller som DivX kompatibel og har en skjerm for avspilling, samt en spiller.

• Velg en bærbar DVDspiller med DivX kompatibilitet etter behov. Hvis du planlegger på reiser med dette stykke utstyr, bør det være lett og kompakt.

• Kjøp en "lap-top" stil bærbar DVD/DivX-spiller hvis du planlegger å bruke denne teknologien på flyet eller på en flat overflate. Tavle-stil DVD/DivX-spillere er bedre egnet til i bilen installasjon.

• Se etter ekstra funksjoner, for eksempel doble hodetelefonkontakter og lengre batterilevetid før du bosette seg på DVD/DivX-spilleren du ønsker å kjøpe. Disse funksjonene øke spillerens allsidighet, slik at du kan dele og utvide din filmopplevelse.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du har tilgang til MPEG-4 data komprimeringsteknologi som DivX-formatet er basert. Du må utstyre datamaskinen med en CD-brenner eller kortleseren å brenne disse filene for visning på din bærbare DVD-spiller med DivX kompatibilitet.
  • Reproduksjon av opphavsrettsbeskyttet materiale uten samtykke fra eier er lovstridig. Personer som bryter denne loven av kopiering opphavsrettsbeskyttet medier via DivX teknologien kan være emnet bøter og ekstra straff som bestemmes av loven.