Nnywellness.com

Regler for en Illinois førerens tillatelse


Regler for en Illinois førerens tillatelse

Hver stat har bestemte retningslinjer som individer må følge for å bli lisensierte førere. Mange regler er felles for hver stat, men det er variasjoner, spesielt når lisensiering en teen driver. Reglene av veien skal studerte og brukt slik at Illinois veier som veier over hele landet er sikre soner for førere og sine passasjerer.

Teen drivere lisenskravene

Trafikkulykker er den ledende dødsårsaken for unge mennesker fra 15 til 20 år. Hver stat arbeider for å implementere måter å hjelpe tenåringer bli kompetent sjåfører. Illinois bruker GDL eller uteksaminert førerkortet programmet. AAA grunnlaget for trafikksikkerhet anslår at Illinois GDL programmet kan redusere krasjer blant 16 årige bilførere med 38 prosent. The Illinois teen lisens prosedyre begynner på 15 år når tenåringen er utstedt en praksis tillater. Praksis tillatelsen krever tenåringen å: 1) samle 50 timer praksis kjøring inkludert 10 timer om natten; 2) fullføre en driver utdanning klasse; 3) sende en skriftlig eksamen og 4) har en visjon test før du blir kvalifisert for lisensiering begynnelsen på 16-17 år. Tenåringer som går over alle regler av programmet GDL er kvalifisert for full lisensiering i alderen 18 til 20.

Commercial førerkort

Illinois promillekjøring lover krever enkeltpersoner bilkjøring i klasser A, B eller C, som overføring lastebiler eller Logg lastebiler - å få et CDL eller kommersiell førerkort. For å være kvalifisert for denne lisensen driveren må være 21 år eller kan være 18 år med noen begrensninger, har en god kjøring posten og har en gyldig medisinsk sensor kort. CDL søkeren må bestå en skriftlig test, en veien test og en visjon test.

Motorsykkel lisens

Ca 2500 amerikanere mister livet hvert år på grunn av motorsykkel krasjer. Motorsykkelen gir enkeltpersoner drivstofføkonomi men nesten ingen beskyttelse når involvert i en kollisjon. Staten Illinois oppretter lisensiering regler som tar følgende i betraktning. På denne tiden staten lovfeste ikke bruk av hjelm, men oppfordrer drivere for en. Motorsykkel søkere gis klassen L lisens eller en klasse M lisens avhengig av motorens sylindervolum eller hvor raskt motorsykkelen kjøres. Bestått karakterer på en veien test og en skriftlig test er nødvendig. Tenåringer 16 til 17 år kan søke om en motorsykkel lisens, men kravene er mer detaljert enn for drivere 18 og over. Fullstendige instruksjoner om hvordan du får en motorsykkel lisens finnes online på cyberdriveillinois.com.