Nnywellness.com

Hvordan du kobler en Samsung Galaxy til en datamaskin


Hvordan du kobler en Samsung Galaxy til en datamaskin

Musikk, filmer, bilder og mer kan lagres på mikro Secure Digital minnekort på telefonen Samsung Galaxy S. For å få alle disse godbitene på microsSD kortet vil du overføre dem fra datamaskinen. Koble din Galaxy S til datamaskinen er gjort med USB-kabelen som fulgte med telefonen og dobler som det anklager kabelen når koblet til uttaket kortet kom også med telefonen.

Instruksjoner

• Koble den store enden av micro USB-kabelen til datamaskinen og den lille enden inn i USB-porten på telefonen Galaxy S. Vent til datamaskinen for å gjenkjenne telefonen.

• Trykk på "Power"-knappen på øverst til høyre på telefonen, kort. Låse opp telefonen ved å dra hengelåsikonet til toppen av skjermen.

• Dra ruten varsel ned ved berøre toppen av skjermen og dra fingeren til bunnen. Trykk meldingen "USB tilkoblet" og trykk på "Mount"-knappen. Telefonens microSD-kortet vises til datamaskinen som en ekstern stasjon.

• Klikk på "Start"-knappen på datamaskinen og deretter på "Datamaskin". Dobbeltklikk stasjonsikonet som tilsvarer telefonen Galaxy S. Dette vil åpne en mappe som viser innholdet i telefonens microSD-kortet. Du kan kopiere filer til og fra mappen som du ønsker andre mapper på datamaskinen.

• Klikk "USB Device"-ikonet i oppgavelinjen på datamaskinen. Klikk "Mate ut USB-enhet". Vent til du er ferdig overføre filer løser telefonen fra datamaskinen.

• Låse opp telefonen og dra ned systemstatusfeltet. Trykk meldingen "USB tilkoblet" og trykk "Koble". Nå kan du trygt koble telefonen.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke ser meldingen "USB tilkoblet" på telefonen, trykk på "Home" - det ser ut som et hus - og trykk knappen "Meny" - det ser ut som en liste. Trykk "Innstillinger" på skjermen og trykk "Om telefon." Trykk "USB-innstillinger" og deretter "Masselagringsenhet". Koble Galaxy S i som før du kobler den til datamaskinen.