Nnywellness.com

Hvor å ikke installerbar knase SMS


Hvor å ikke installerbar knase SMS

Knase SMS er en gratis utvidet tekst beskjed program som tilbys av crunchsms.com. Programmet gjør AT & T eller Verizon Blackberry bruker inkludere bilder, signaturer, blacklisting og boble-stil chat i meldinger. Programmet tar mellom 30 sekunder og 10 minutter å installere direkte på telefonen din, avhengig av tilkoblingen. Du kan også laste ned programmet til datamaskinen, lagre den og overføre programmet til telefonen via din Blackberry desktop manager. Det hovedavdeling beklagelse av brukere av knase SMS er imidlertid en evig feil i programmet som gjør at et skript til å overføre alle tekstmeldinger til en mappe i stedet for ønsket funksjon å ha separate mapper for lest/ulest tekstmeldinger - en funksjon som inkluderes når programmet fungerer. I dette tilfellet kan en enkel feilrettingsfilen gjøres. Prøv å avinstallere programmet og installere.

Instruksjoner

• Klikk på "meny"-knappen på din Blackberry hjemmeside. Rull nedover og klikk på "avansert innfatningene" eller "valg" knappen---avhengig av den spesifikke versjonen av Blackberry-enheten. Enten knapp vil være tilstrekkelig for avinstallasjonsfunksjonen. Rull nedover og klikk på "Programbehandling"-knappen.

• Kikke for programmet "Knase SMS" og velge den. Telefonen vil be en "slette?"-melding. Velg OK. Programmet skal slettes.

• Fjerne knase SMS ikon ved å gå tilbake til menysiden. Klikk på "programmer"-knappen. Velg ikonet knase SMS og velger sletteknappen. Starte enheten.

• Sjekk programmer vinduet å sikre at programmet er slettet. Hvis ikonet fortsatt viser, deretter kontrollerer du brannmurinnstillingene og uncheck "SMS"-alternativet. Gjenta trinn 1-3. Hvis ikonet ikke viser, dette betyr at du har slettet programmet knase SMS.