Nnywellness.com

Hvordan låse opp kabelboks 3250


Digitale kabel-bokser utvide funksjonene som tilbys over en tradisjonell direkte-tilkoblet koaksialkabel. I motsetning til en enkelt koaksialkabel, kabelbokser kan laste ned på skjermen kanal guider, gir digital musikkstasjoner, tilby DVR-funksjoner og mange andre funksjoner. Bokser som vitenskapelige Atlanta 3250 gir disse funksjonene, men til riktig tilkoblet og autorisert for bruk av en digital kabel-TV-leverandør. Hvis du har en SA 3250 boksen og trenger å "låse" det. for bruk med en digital kabel-leverandør, kan du gjøre det bare en liten stund.

Instruksjoner

• Koble en koaksialkabel fra en koaksial stikkontakt til koaksial-inngangen på høyre side av 3250's bakpanelet, nær AC strøm ledning tilkobling. Skru koaksial kontakten på hånd stramt.

• Fest tilkoblingskabelen du ønsker fra utganger på 3250 til tilsvarende inngangene på TVEN. Koble kabelen fra boksen til TV og merk hvordan inndata som er merket på TV, som denne informasjonen vil være nyttig for deg senere.

• Konfigurer TV for å motta signal fra 3250 ved å endre TV til inngangen som du koblet boksen. For eksempel, hvis du brukte RCA kabler koble boksen 3250 til TV "Video 2" inngang, trykk inngangsvalg control - trolig merket "input" eller "kilde" - inntil TV viser Video 2 inn kanalen. Hvis du ser noen form for melding om mottakeren ikke å bli autorisert for bruk, har du valgt riktig input.

• Kontakt kabelleverandøren av og informere dem om at du skal bruke denne mottakeren. Selgeren vil gjøre alle nødvendige justeringer månedlig service priser og sende et authorization signal til boksen. Når boksen mottar signalet, det er effektivt ulåst og er klar til bruk. Du må starte enheten på nytt etter å ha mottatt godkjenning signalet.