Nnywellness.com

Hvordan kan jeg hekte en Trailer til My Truck støtfanger?


Hvordan kan jeg hekte en Trailer til My Truck støtfanger?

Hvis du er en sjåfør, så er oddsen noen ganger må du bære store mengder utstyr. Noen ganger må du knytte en trailer til baksiden av lastebilen for å heise en større mengde materiale. For å gjøre dette, må du først å få problemer som kan knyttes til en støtfanger. Når opphenget er på plass, vil du kunne legge en rekke ulike trailere til lastebil.

Instruksjoner

• Koble problemer til din lastebil støtfanger. Avhengig av typen problemer som du kjøper, kan mer om det vedlegges lastebil variere. Du må bruke en rekke bolter, skruer og muttere koble opphenget til støtfanger. Dette kan installeres med en skrutrekker og i noen tilfeller en fastnøkkel til boltene. Du må også bruke en sikkerhetsnål som skal fungere som en siste utvei å holde problemer og støtfanger koblet.

• Feste tilhengeren til opphenget. Tilbake justeres bilen til traileren, kontroller at den rett. Når det blir nær tilhengeren, har noen løft tilhengeren for å koble den til ballen på opphenget. Klemme sikkerhetsventiler ned på tilhengeren. Sett inn sikkerhetsnål som skal fungere som en siste utvei å holde tilhengeren og stikk fra skille.

• Koble sikkerhet kjeder. Criss-cross kjedene og koble dem fra tilhengeren til opphenget. Dette er vanlig koblede kjeder som feste tilhengeren til opphenget. Disse vil være litt slakk, bare stramme som tilhengeren blir adskilt fra lastebilen.

• Wire lastebilen på tilhengeren. For å kjøre med en trailer knyttet, må bilen lysene på baksiden av tilhengeren aktiveres ved trekkvogn. Avhengig av hitch du bruker, vil bestemte pluggene bli plassert på forskjellige steder. Den samme farge tråden kobles til samme farge ledning, for eksempel grønt til grønne eller rød til rød. Test for å sikre at lysene fungerer før du kjører tilhengeren bort.