Nnywellness.com

Hvor mye RAM er på en Palm Pre Plus?


Utgitt i 2010, Palm Pre Plus er en del av selskapets omfattende serie og kommer med en rekke funksjoner, inkludert 16 GB data lagringen mellomrom og 512 MB RAM. I motsetning til mange lignende produkter på markedet i 2011, Pre Plus ikke har en innebygd Secure Digital-kortplass for tilleggsminne.

Minne grunnleggende

RAM gir Palm Pre Plus, eller alle andre dataenheter, med rom for å lese og skrive data ved enhetens prosessorenheten. Jo mer RAM, jo mindre CPU må lese data fra harddisken. Med RAM i stedet for harddisk resultatene raskere hastigheter for databehandling. Data lagret i RAM er bare der for så lenge telefonen kjører. Så snart telefonen er deaktivert, forsvinner alle data som er lagret i RAM.

Interne funksjoner

Dens høykapasitets harddisk og RAM kommer Palm Pre Plus med en 600 MHz ARM Cortex A8-prosessor og PowerVR SGX grafikkprosessor, som gir rikelig med kraft for behandling av data fra harddisken og RAM. Bygget på Palm webOS 1.3.5 operativsystemet, Pre pluss får tilgang til Internett via en Wireless Access Protocol 2.0/HTML-leser som laster ned til priser mellom 32 og 48 kilobit per sekund.

Telefonlisten funksjoner

Med slik en stor mengde datalagringen og RAM tilgjengelig støtter telefonlisten Palm Pre Plus nesten en ubegrenset mengde kontakter med flere telefon numrene og bilde og ringetone ID. Legitimasjon kan du legge til et egendefinert bilde til hver kontakt som vises når denne personen ringer eller du kaller dem. Ringetone ID gir deg muligheten til å tilordne en aksje eller tilpasset ringetone til hver kontakt som vil høres når denne personen ringer deg. Telefonen holder også en ubegrenset mengde data i sin samtaleloggen, som inkluderer tapte, utgående og mottatte samtaler. Hvis telefonen stå på over lengre tid, kan dette bidra til RAM kapasitet.

Diverse

Som den Palm Pre Plus' harddiskplass synker, kan du oppleve tregere saksbehandlingstid, selv med 512MB RAM. For å holde dette skjer, kan du få til en vane å sjekke telefonens innhold for filer eller programmer som du ikke lenger ønsker eller bruker. Bruke telefonen sin video strømmen evnen kan også bidra til behandling hastigheter. Store filer, for eksempel høyoppløselig video, ta opp RAM mellomrom og kan føre til treg ytelse.