Nnywellness.com

Proffene & ulemper med GoPhone


AT & T debuterte forhåndsbetalte GoPhone tjenesten i 2003. Det har blitt en leder i forhåndsbetalte industri, innføre nye funksjoner og tjenester gjennom årene. GoPhone fungerer som et alternativ til AT & TS tradisjonell service som betaling for trådløse tjenester faktureres etter bruk.

Frihet

Den mest fordelaktig aspekten av AT & T GoPhone er frihet. Dette forhåndsbetalt cellular tjeneste er lett å få med ingen problemer av en kredittsjekk, innskudd eller langsiktige kontrakter. Bare forhånd penger nødvendig er for enheten, ringetid eller data du vil bruke og gjeldende aktivisering serviceavgifter. Det er ingen tidlig avslutning avgifter for å få slutt service og du bare betaler for dager at du faktisk bruke telefonen.

Bekvemmelighet

Et stort utvalg av telefoner er tilgjengelig for kjøp fra AT & TS nettsted eller butikker, store detaljhandel steder som Walmart, Target, Best Buy og Radio Shack og tusenvis av andre autoriserte forhandlere. Det er ingen restriksjoner på når penger kan lastes inn på din konto for bruk. Du kan legge til midler gjennom AT & TS hjemmeside, ringe 611 fra telefonen eller kjøpe påfyll kortet fra noen av de ovennevnte forhandlerne.

Valg av enhet

Ikke alle av AT & TS enheter er kompatible for bruk med tjenesten GoPhone. Flere høyteknologiske enheter som smarttelefoner og Apple iPhone er ikke tilgjengelig for bruk som GoPhones, datoen for offentliggjøring. GoPhone er ikke kompatibel for bruk med operativsystemer som Blackberry, Android og Windows. Mesteparten av tiden, er kostnaden ved å kjøpe en telefon høyere enn hvis du skulle kjøpe en telefon som er knyttet til en kontrakt. De ny service avtalene for å få en gratis eller redusert pris enhet er ikke like utbredt.

Begrensninger

Alternativene for prisavtaler er mangelvare med GoPhone. Det er ikke alle sett minutters prisavtaler. Uten en rate plan, kan per minutt priser legge opp raskt. Den enkle prisavtale kostnader 10 cent per minutt, i April 2011. Bare andre alternativene er tre planer som inkluderer ubegrenset landsomfattende samtaler og tekstmeldinger.

AT & T GoPhone dekning er ikke så utbredt som sin tradisjonelle dekning. Tendens til å forsvinne mot vestlige USA og er flekkete i fjernere områder av landet.