Nnywellness.com

Hvordan ta opp fra en Peavey 32FX mester


Hvordan ta opp fra en Peavey 32FX mester

Peavey 32FX Master er en lyd miksing bord med flere tilkobling knekt og trekke opp og justere lyden på musikkinstrumenter, mikrofoner og stereo komponenter. Peavey er også utstyrt med et sett med 1/4-tommers stereo utgangskontakter for koble innspillingsenheter som en kassettspiller og en USB-port for opptak digitalt til en datamaskin. Peavey automatisk gjenkjenner en opptaksenhet når koblet til en av disse utgangene og sender behandlet lydsignalet til de tilkoblede knekter. Definere tar bare noen minutter.

Instruksjoner

• Koble en kassettspiller eller en CD-opptaker til Peavey 32FX ved å sette inn hvite og røde pluggene på en ende av stereo kabelen til den "innlinje" eller "Record" kontaktene på baksiden av kassettspiller eller CD-opptaker.

• Koble pluggene på den andre enden til fargen matchende "lyd ut" knekt på nedre høyre side tilkoblingspanelet på baksiden av Peavey blandebatteri.

• Koble en datamaskin ved å koble en ende av kabelen til porten på baksiden av Peavey og den andre enden til en ubrukt port på datamaskinen.

• Sett inn Innspillingsmedium som lyd kassett eller tom CD i innspillingen enheten eller starte innspillingen programvare på en datamaskin ved å dobbeltklikke programnavnet. Trykk "Record" på en komponent eller klikk på "Record"-knappen i dataprogrammer.

• Spille av lyd-signaler fra musikkinstrumenter eller en annen kilde, som en koblet stereo komponent, gjennom Peavey blandebatteri. Lydnivået som ønsket.

Tips og advarsler

  • Sjekk lydnivået på kontrollpanelet Peavey jevnlig å forsikre kilde signalet er ikke overveldende innspillingen enheten, som vil forårsake forvrengning på fullført innspillingen.
  • Slå Peavey når du kobler en opptaksenhet lydkabler.