Nnywellness.com

Vedlikehold av klimaanlegget på en 2002 Honda Civic


Vedlikehold av klimaanlegget på en 2002 Honda Civic

Aircondition-system på din 2002 Honda Civic trenger service hvis den ikke lenger produserer kald luft. Vanligvis utgjør freon lave problemet. Gjenopprette klimaanlegget i bilen ved lading systemet med freon. Et 2002 Honda Civic tar R-134a freon, som du kan kjøpe bilen på de fleste hobbyforretninger.

Instruksjoner

• Sette sammen R-134a lade settet ved å koble lading slangen med kan av freon.

• Start av Honda Civic motoren og la den varmes opp til sine normal kjører temperatur. Deretter slår klimaanlegget innstillingen til "max" og sette viften på full fart.

• Åpne panseret på bilen og lav side-porten. Det er metall linjen ligger mot fronten av motoren, på førerens side. Fjern hetten fra porten.

• Rist kan av freon kraftig, og fest lading slangen koblingen til lav side porten på kjøretøyet. Forsiktig rykk på slangen å sikre koblingen er trygt låst til porten.

• Åpne ventilen på freon kan slippe gassen i Civic's air condition-systemet. Under lading, hold kan oppreist og rist det forsiktig til systemet er fulladet. Sjekk lesing på måleren knyttet til slangen flere ganger som systemet oppladinger. Pass på at du ikke overlade systemet fordi som kan forårsake skade.

• Lukke ventilen på kan når måleren sier klimaanlegget er fulladet. Sett dekselet tilbake på lav side porten. Lagre den leftover freon i går på et sted som ikke utsettes for radikale endringer i temperatur. Ta kontakt med din lokale søppel selskap å finne ut hvor du kan kaste den leftover freon i kan som spesialavfall.

Tips og advarsler

  • Freon er svært giftig. Bruk vernehansker og vernebriller når lading bilens air condition-systemet for å unngå kontakt med freon.