Nnywellness.com

Min 2002 Chevrolet Tahoe starter ikke


Min 2002 Chevrolet Tahoe starter ikke

En Chevy Tahoe kan ikke starter av flere grunner, den vanligste er et dødt batteri. Manglende maintence kan imidlertid forårsake mekaniske problemer som vil hindre det starter. En godt vedlikeholdt bil som ikke vil starte trolig har en feil i det elektriske systemet. I tillegg kunne tidligere forsøk på å starte bilen har oversvømmet motoren.

Instruksjoner

Hvordan diagnostisere en ikke starter Chevy Tahoe

• Vri nøkkelen i på-posisjonen. Hvis oversikten lysene ikke kommer på, motoren gjør en tøffer lyd som indikerer at de er snu, frontlyktene ikke lyse, og det elektriske systemet er feil. Batteriet er den vanligste årsaken.

• Pop åpne panseret for å se på batteriet, bør det være plassert til venstre. Leter du etter skum på toppen eller sidene av batteriet. Hvis batteriet er skummende så det lekker syre og mekaniker har å se på den. Hvis det er trykk ingen skum elektrisk innlegg med en sko eller en gummihammer. Dette kan koble elektriske innlegg hvis de har mistet sin forbindelse.

• Slå nøklene til på-stilling, se for dashboard lysene til å komme på eller flash-kort. Hvis motoren chugs, men fortsatt ikke starter deretter er batteriet død. Batteriet er fjernet av første unclamping tilkoblinger på batteriet innlegg med en skrutrekker. Beholde klyper kan angres for hånd. Tar ut batteriet ved å trekke på innebygde håndtaket. Sett i det nye batteriet og gjør om klemmer og elektriske forbindelser. Må ikke strammes klyper.

• Slå på tastene i på-posisjonen og sjekk igjen for lysene på og motoren tøffer. Hvis lampene lyser og motoren chugs, men fortsatt ikke starter, deretter er motoren oversvømmet. En oversvømmet motor betyr drivstoff er belegg av tennpluggene og hindre sparking. Du klart flom er en prosedyre bygget inn i bilen tørke av tennpluggene.

• Trykke ned accerator helt til gulvet. Slå deretter tenningen på flere ganger. Motoren er nå pumping luften i stedet for gass og vil tørke av av tennpluggene ved å blåse luft over dem. Tar foten av gasspedalen etter noen minutter, og ta nøkkelen ut. Putte nøkkelen igjen og aktivere bilen. Hvis bilen ikke starter så det mekaniske eller mer komplekse elektriske problemer finnes og mekaniker er nødvendig.