Nnywellness.com

Hvordan vite om en dyp syklus batteri er dårlig


Dypsyklusbatterier er godt egnet for marine, RV, solenergi og lignende programmer. De er forskjellig fra din gjennomsnittlige bilbatteriet, og de må opprettholdes og regelmessig sjekket for å få best mulig ytelse fra batteriet og systemet som de er tilkoblet. Del av dette vedlikeholdet er testing av dypsyklusbatterier å se om de må skiftes.

Instruksjoner

• Gjør en visuell inspeksjon av batteriet. Hvis det er skade på batterirommet eller terminaler, bør batteriet erstattes. Kontrollere elektrolytt nivået og sørge for at batteriet plater er dekket.

• Lade batteriet fullt før testing. Fjern alle overflate å lade batteriet ved å sette den til å bruke i sin søknad i noen minutter.

• Har en kopi av produsentens spesifikasjoner for batteriet i nærheten, som du trenger å referere til dem som du teste batteriet.

• Ta en hydrometer lesning av alle celler i batteriet. Dette er så enkelt som klemme pære og slippe den slik at den amme opp noen elektrolytt og deretter lese egenvekt målingen. Se spec ark for minimum akseptable lesing og forskjellen av egenvekt celler.

• Ta en spenning lesing med voltmeter og sammenlign det med produsenten spesifikasjoner for et fulladet batteri.

• Følg instruksjonene for digital Beregnigner tester, og test batteriet mens det blir plassert under belastning. Denne typen tester vil ikke nødvendigvis måle batterikapasiteten, men det vil vise om batteriet har en innvendig defekt. Et batteri som går noen av testene med disse metodene må byttes.