Nnywellness.com

Konsekvensene av lav girolje


Din overføring er en av de dyreste og viktige delene av kjøretøyet. Erstatte eller gjenoppbygge en overføring kan koste tusenvis av dollar, så det lønner seg å riktig vedlikeholde din overføring. Lave nivåer av girolje kan forårsake en rekke langvarige problemer med din overføring og kan forkorte dens arbeider levetid. Du bør sjekke din girolje regelmessig for å sikre at din overføring har tilstrekkelig smøring.

Forskyver ikke riktig

Din overføring kan starte gli eller ikke enaging riktig hvis du ikke har nok girolje. Dette fører til kjøretøyet å skifte dårlig eller sakte. Hvis du kjører bilen din for en lengre periode med nok væske, kan det hende du ikke kan løse skiftende problemet ved å legge til væske.

Overoppheting

En av dine girolje primære jobber er å holde din overføring fra overoppheting. Hvis du ikke har nok girolje, din er overoppheting og vitale deler kan brenne opp. Hvis din overføring er overoppheting, en lyset eller tilsvarende vises på dashbordet eller bilen kan ikke skifte riktig.

Total fiasko

Kjører bilen uten nok girolje for en lang periode, kan det føre til din overføring slutter å fungere. I denne situasjonen, kjøretøyet kan ikke flytte eller kan bare flyttes i én retning, eller på en viss hastighet. Hvis dette skjer, må du erstatte din overføring.