Nnywellness.com

Hvordan fjerne en bakre vise speil på en Ford lastebil


Ford lastebil entusiast ville enig i at noen av den tilsynelatende mindre fiksing og triksing rundt kan ta lang tid, hvis du ikke har funnet ut den riktige måten å gjøre det. Mange mennesker sliter med å fjerne bakspeilet. Ford Service CD har vanligvis en beskrivelse av hvordan å fjerne speilet. Ford har et spesielt verktøy for å fjerne speilet. Det er levert til forhandlere og vanligvis ikke tilgjengelig ellers. Men hvis du vil erstatte speilet på egenhånd, omsorg må tas slik at speilet eller braketten ikke bryte under prosedyren.

Instruksjoner

• Fjern den elektriske kontakten på oversiden av speilet (hvis bilen er ny nok til å ha makt til det). Bunnen av speilet braketten har et spor med beholde clip inni den. Dette klippet har frigis for speilet å komme ut.

• Bruk en liten, flat skrutrekker, og vri utklippet for å løsne den. Prøver å snuse for hardt kan skade montering stykket.

• Plasser en tre meisel mot speilet braketten og trykke lett å bryte speilet fri fra opprinnelige limet. Kontroller at det ikke faller bakken.