Nnywellness.com

Hvordan du oppgraderer en Siemens SX66 med Windows Mobile 6


Hvordan du oppgraderer en Siemens SX66 med Windows Mobile 6

Siemens-SX66 kommer installert med Windows Mobile Professional. Dette operativsystemet er ideelt hvis du bruker telefonen strengt for virksomheten. Hvis ikke, kan du vurdere å oppgradere til nyeste versjon av Windows Mobile. Akkurat som med Windows Mobile Professional kommer Windows Mobile 6 utstyrt med Microsoft Kontor Suite som Microsoft Word, Excel, Outlook og PowerPoint.

Instruksjoner

• Last ned Windows Mobile 6. Lagre filen på skrivebordet. Nedlastingen tar bare noen minutter, avhengig av tilkoblingen.

• Koble din Siemens SX66 til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med den. Klikk "Start" og åpne "ActiveSync" på datamaskinen. Hvis du ikke har ActiveSync, installere det på datamaskinen.

• Vent til ActiveSync til å oppdage en tilkobling. Klikk "Neste" og datamaskinens programmer og filer vises. Dobbeltklikk på Windows Mobile 6-ikonet for å starte installasjonen. Klikk "Neste" igjen.

• Koble telefonen Siemens fra datamaskinen. Trykk og hold på strømknappen for å slå den av. Vent 30 sekunder og slå den på igjen. Telefonen vil nå starte opp Windows Mobile 6.