Nnywellness.com

Verktøy for å gjenoppbygge en overføring


Verktøy for å gjenoppbygge en overføring

Gjenoppbygge en overføring er ingen enkel prestasjon. Det krever oppmerksomhet på detaljer, tålmodighet og de riktige verktøyene. En erfaren overføring mekaniker kan enkelt bygge en overføring i egen garasje, forutsatt at han har de riktige verktøyene lett for hånden. Overføring er under bilen, bak motoren eller under motoren, avhengig av om bilen er front-hjulet eller bak-hjulet stasjonen. Overføringen må fjernes og deretter det må være tatt fra hverandre, problemet løst, og deretter satt sammen. Avhengig av overføring, flere verktøy kan være nødvendig å få jobben gjort, men de fleste overføring gjenoppbygger krever noen grunnleggende verktøy.

Air verktøy

Virkningen skiftenøkler er arbeidshest av en tekniker. Av skiftenøkler brukes til 80 prosent av arbeidet. Skiftenøkkelens primære funksjon kjører stikkontakter. Vanligste er en 3/8-tommers stasjon, allsidig nok til å bruke noen utfører presisjonsarbeid men tøff nok for noen krevende oppgaver. Virkningen skiftenøkler stasjonen stikkontakter, som igjen kjøre boltene som holder overføring sammen. En luft bore modul er bore hull gjennom forskjellige typer materiale, for eksempel aluminium, stål og magnesium. Disse metallene er svært vanlig i overføring reparasjon. Bruk av luft bore er endre overføring skilletegn platen. Blåse pistoler skyte trykkluft til å blåse bort rusk, rengjøring flater og tørr fuktighet på metallflater.

Socketer

Det er dusinvis av forskjellige. De mest brukte er seks spisse socket. Overføring reparasjon krever ofte spesialitet kontakter, for eksempel torx bit stikkontakter, å fullføre en bestemt oppgave. Torx bit stikkontakter er seks spisse, ikke inverterte drivere. Alle stikkontakter oppført kommer i metrisk og standard størrelser, unntatt torx bit stikkontakter. Andre kontakter brukte i overføring reparasjon er den 12-spiss kontakten og allen hodet kontakten. Vingle hodet stikkontakter, som er seks spisse med en 30 graders sving, er avgjørende for å få i trange områder ofte spurte i overføring reparasjon.

Skiftenøkler

De ulike stilene av skiftenøkler tilgjengelig er store som de ulike stilene av. Reparasjon av overføring er kombinasjon fastnøkkel verktøyet til valg. Kombinasjon fastnøkkel har en 12-spiss driver på ene enden og en åpen hodet driver på den andre enden. En rekke korte og standard lengde skiftenøkler, både beregning og standard størrelse, gjøre reparere en overføring enklere, men kombinasjon fastnøkkel er det viktigste. Skiftenøkler brukes til å kjøre bolter.

Enkle håndverktøy

Flatskjerm-leder skrutrekkere, i ulike lengder og størrelser, brukes for nysgjerrige i overføring reparasjon. Den maskinist hammer eller ball - peen hammer, i varierende vekter brukes også i overføring reparasjonsarbeid.

Tang

Vanlig tang, snapper ring tang og p nese tenger brukes ofte i overføring reparasjon. Vanlig tang har kort, stubby hoder med brede kjever for grep på ulike overføring deler. Nål nebbtangen har en lang, p-formet leder med smale jaws. De er ideelle for å komme inn i trange steder. Fest ring tang er en fjærbelastet spesialitet verktøy utviklet spesielt for å komprimere snapin ringer, som finnes i overføringer. Disse tre par tenger danner den mest grunnleggende settet trenger du for overføring reparasjon.