Nnywellness.com

DIY: Vedlikehold forsterkere


DIY: Vedlikehold forsterkere

Når Bilstereo Forsterkere avslutter arbeidet, kan det være en enkel løsning. En av de mest komplekse og fortsatt holdbar stykker av elektronisk utstyr, bil forsterkere behovet å tåle tunge vibrasjoner på grunn av deres nærhet til subwoofere. Fra tid til annen forsterkere trenger litt vedlikehold og avhengig av problemet, de fleste service kan gjøres hjemme billig. Husk alltid å koble strømforsyningen før du arbeider med en forsterker, dette er ikke bare for sikkerheten til amp, men teknikeren også.

Instruksjoner

• Skift sikringer. Mesteparten av tiden når en forsterker ikke virker skyldes det en blåst sikring. Finn sikringen nær fronten av amp, vanligvis nær de viktigste inngangen. Se på sikring; det vil ha et tall på den. Erstatt sikringen med nøyaktig samme type sikring. Hvis du er i tvil, se brukerhåndboken for typen sikring. Bare trekke ut gamle sikringen og erstatte den med en ny.

• Kontroller kabeltilkoblingen. Etter tid, kan kabler koblet til forsterkeren bli slitt eller skadet. Bare koble kabelen klippe den en eller to inches over utsatte ledningen og fjerner den. Dette oppretter en ny tilkobling for amp. Den nye kabelen er renere og resulterer i en bedre tilkobling.

• Sjekk annet utstyr. Forsterkeren kanskje ikke trenger tjenesten. Kontroller tilkoblinger til batteriet er intakt. Kontroller at høyttalerkablene ikke har løsnet. Forsterker kan ofte være skylden når problemet kilde er andre steder.