Nnywellness.com

DIY bil sprøyteboks


Ny maling jobb er en av de beste måtene å Gran opp en gammel bil og en av de siste trinnene av en fullstendig gjenoppretting jobb. Bilindustrien maleri kan være dyrt med noen butikker lading mer enn $1000 for en komplett maling jobb. Arbeide hjemme ikke bare sparer penger, men vil også gi deg en ekstra mål kontroll over maleprosessen. For å gjøre så, må du lage en maling booth for å beskytte bilen som det tørker og holde maling røyk inneholdt mens du arbeider.

Planlegging og utforming

Bestemme størrelsen for maling messe ved å måle bilen blir malt. Husk å forlate rommet for personen gjør maleriet samt utstyret i messe. En sprøyteboks bygges innenfor en eksisterende struktur, for eksempel en garasje eller barn. Messe kan også bygges utendørs hvis trenger mer plass.

Rammekonstruksjon

Konstruere rammen av messe fra PVC-rør. Hvis arbeider innendørs, bruk en én-tommers PVC. For en frittstående utendørs messe, vurdere å bruke kraftigere 2-tommers PVC. Bruke PVC skjøter og koblinger for å sikre messe med kryss bukseseler og vannrette bukseseler over toppen av rammen. En typisk messe kan bestå av seks søyler plassert med samme avstand, tre langs hver side.

Tetting

Hvis du vil beholde messe maling, kan du bruke gjennomsiktig plast drop kluter. Dette vil eliminere behovet for å bringe lys inn i boden mens fremdeles inneholder maling røyk med tett plast sheeting. Bruk ledningskanalbånd for å sikre plast i PVC-rammen. La plast i enden av messe løs slik at det kan bli tilbakestilt for å tillate oppføring og avslutte til og fra messe. I tilfelle av en utendørs messe, bruke Mylar sheeting på gulvet i messe. Dette reflekterer varme og varm plass inne messe, noe som resulterer i raskere tørketid. Sement eller tregulv av en innendørs booth kan også dekkes med Mylar å holde den ren.

Ventilasjon

For å arbeide trygt, trenger maling booth et ventilasjonssystem. Klippe bort en del av plast veggen og sett boksen fan med en vedlagt motor. Plasser viften slik at det blåser utover og forsegle kantene med duct tape. På motsatt vegg, klippe bort en annen del av plast med omtrent samme størrelse. Over denne hull, tape en bomull lakenet, som vil tjene som et filter. Før arbeider i messe, bruke sprayflaske med rent vann for å dempe arket. Dette filtrere luften trekkes inn i boden og hindre støv og rusk fra å skade nymalt.