Nnywellness.com

En LCD Wall Mount Stud erstatning


En LCD Wall Mount Stud erstatning

Bortsett fra høyere oppløsning er en del av det som gjør LCD-TV så populær deres evne til å monteres på veggen. Liten TV kan monteres med skifte bolter direkte gjennom monteringsbraketten og i gips. Montering en større og tyngre TV krever mer støtte.

Veggen bygging

Noen vegger er bygget med gaveeske. Dette er en sjelden forekomst og vanligvis skjer bare i eldre bygninger der gips eller gips var anvendt direkte over en mur-mur. I dette tilfellet kan en TV monteres med konkret ankeret.

Studs ikke på linje

Hvis stenderne ikke linje riktig for å plassere TV en ideell beliggenhet, er alternativer tilgjengelige. Hvis en stud kan plasseres midt på TV, anchor plassen av kryssfiner størrelsen på monteringsbraketten på stud bruker opphold skruer. Sikre kryssfiner ytterligere ved hjelp av skifte bolter rundt omkretsen og veggmonteringsbraketten til kryssfinér.

Hul vegg

Isolerte tilfeller finnes der gaveeske finnes i en hule vegg. Disse veggene er vanligvis bare av estetiske grunner. Hvis du monterer en TV med vekt over 50 pounds, ikke gjør det på en vegg av denne typen. Liten TV kan monteres på denne typen vegg med skifte bolter.