Nnywellness.com

Hva vil det bety når en telefon er murt?


Hva vil det bety når en telefon er murt?

Mobiltelefoner og land-linje telefoner kan bli murt, som betyr de kan ikke lenger fungere. Begrepet "murt" er tilknyttet døde telefoner fordi, når de er skadet - er de så nyttig som en murstein. Heldigvis med forsiktighet, kan du forhindre hendelser som fører til en murt telefon.

Grunnleggende Bricking

Hvis telefonen har blitt murt, det bare betyr at det er ikke lenger kunne fungere. Denne mangelen på funksjonen kan forholde seg til ett aspekt av telefonen, men refererer vanligvis til alle aspekter av telefonen. For eksempel hvis telefonen ikke kan koble til Internett, er deretter Internett-tjenesten på telefonen murt. Men hvis telefonen er helt død, enn hele enheten er murt. En telefon som bare må lades er ikke murt, fordi du kan lade den med letthet og trenger ikke å betale for alle reparasjoner.

Vann

Årsakene er mange hvorfor telefonen ville blitt murt. En slik grunn er drop den i en pool av vann - enten det toalettet, en dam eller svømmebasseng. Når telefonen har blitt våte, vil de innvendige delene slutte å fungere. Noen telefoner, som Apple iPhone, har en vann skade sensor som endrer farge når den blir våt. Apple erstatte ikke vannskadet - eller alle typer væske skadet - telefoner under garantien. Men vil mange kilder online - inkludert-CNET.com, oppgir at å sette iPhone i en tørr bag av ris for opptil to dager tørke ut det indre arbeidet og få telefonen igjen.

Oppsigelse

Ikke betaler mobiltelefon regningen i tide kan føre til telefonen tjenestene avsluttes, som igjen ville murstein telefonen. Når tjenesten er koblet fra, kan du ikke bruke telefonen, med mindre du bruker den ringe 9-1-1, som ikke krever en serviceplan under retningslinjene av FCC. Denne typen telefon bricking gjelder også land linjer. Du kan imidlertid bare payback penger du skylder på tjenesteplanen--for mobiltelefoner og land-linje telefoner, har tjenesten aktivert atter.

Legge murstein

Hvis telefonen har blitt murt, ikke bare kaste bort i papirkurven. I stedet finne en resirkulering området innenfor fellesskapet som kan resirkulere telefonen for deg, hindrer det i å havne i en søppelfylling. Telefoner som ender opp på søppelfyllinger til slutt begynner å lekke farlig giftstoffer i bakken- og vannforsyning, inkludert bly og kvikksølv. En resirkulert telefon kan være tatt fra hverandre, og de delene kan brukes til å opprette nye telefoner.