Nnywellness.com

Kan jeg få en Sidekick LX på MetroPCS?


Kan jeg få en Sidekick LX på MetroPCS?

Det er sant at mange telefoner kan brukes med ulike tjenesteleverandører, faktisk, mange telefoner er spesielt utformet for dette. Men ikke alle telefoner kan brukes på alle nettverk, og dessverre, skyv LX kan ikke brukes med MetroPCS. Men problemet er mer komplisert enn bare uforlikelighet av dette en telefon med dette ett nettverk.

GSM-nettverk

Global System for Mobile Communications nettverk (GSM) er den mest brukte teknologien for mobiltelefoner på planeten. Mange tjenesteleverandører over hele verden bruker denne teknologien. I Nord-Amerika, selskaper som ATT &, T-Mobile og Rogers Wireless bruker GSM. Telefoner på GSM-nettverket er utformet for å være utbyttbare med andre operatører på samme nettverk, for eksempel, du kan bruke en Rogers trådløs telefon med T-Mobile-tjenesten. Dette gjøres mulig delvis på grunn av en brikke kalles et SIM-kort. SIM-kort stafett kommunikasjon mellom GSM-telefoner og GSM-nettverket. Når bytte telefoner, kan du bare fjerne SIM-kortet og sette det inn i den nye telefonen, effektivt flytte telefonnummeret ditt, kontakter og annen informasjon til den nye telefonen. Du kan også bruke andre bærere SIM-kort i telefonen gir deg en alternativ leverandør uten å bytte telefoner eller signere en ny kontrakt. Før du kan utføre denne prosessen men, må du først låse opp telefonen.

Låse opp

Høyst bærer beholde deres telefoner låst til nettverket. Dette betyr at du kan bare bruke leverandøren som solgte deg telefonen. Låse opp er prosessen som angrer dette, slik at du kan fjerne SIM-kortet fra en telefon, og sett den til en annen. Låse opp også lar deg motta SIM-kort fra andre tjenesteleverandører. Låse opp vanligvis innebærer angivelse av en kode basert på telefonens IMEI (International Mobile utstyr identitet) tall. IMEI nummer gjør telefon hver kan låses med en unik kode slik at brukere ikke kan passere langs låse opp informasjon til hverandre. Når du setter inn et nytt utenlandske eller forhåndsbetalt SIM-kort, du angi opplåsingskoden din, og du er klar til å bruke det nye nettverket.

CDMA-nettverk

GSMS største konkurrent i USA er på CDMA-nettverk. Selskaper som Verizon Wireless og Sprint/Nextel bruke CDMA-nettverk som bruker mindre selskaper som MetroPCS og Boost Mobile. CDMA telefoner har ikke SIM-kort. I stedet er det maskinvare bygget inn i telefonen som gjør det mulig å kommunisere med nettverket direkte. Mens CDMA og GSM telefoner avviker av radiobølger de avgir, er den reelle forskjellen SIM-kortet. CDMA telefoner har ikke dem, og telefonene du får på CDMA-nettverk har å bo med sine leverandører. Du kan for eksempel bruke en Sprint/Nextel telefon MetroPCS service.

Sette alt sammen

Fordi MetroPCS fungerer på CDMA-nettverk, og skyv LX er en GSM-basert telefon, er to inkompatible. Dette er ikke fordi MetroPCS har skapt en vilkårlig politikk mot å akseptere GSM telefoner - det er fordi teknologier ikke fungerer sammen. Skyv LX kommuniserer til sine nettverk på en annen måte enn MetroPCS telefoner. Skyv LX kan brukes med mange forskjellige nettverk, inkludert AT & T, Vodafone, T-Mobile og Rogers Wireless. Men det kan ikke brukes med MetroPCS, eller noen annen CDMA leverandør for saks skyld - inkludert Verizon og Sprint/Nextel. De eneste telefonene som fungerer på MetroPCS nettverk er MetroPCS telefoner.