Nnywellness.com

Hvor å kvitte seg med en gammel Stereo-mottaker


Hvor å kvitte seg med en gammel Stereo-mottaker

I 2007 dumpet ifølge EPA, amerikanerne 2,2 millioner tonn elektronisk avfall, inkludert stereo mottakere, til kommunale fyllplasser. Stereo mottakere dumpet i søppelfyllinger inkludert materialer som bly, nikkel, kadmium og kvikksølv. Alle disse materialene utgjøre en fare for mennesker og miljø hvis ikke spesialavfall. Resirkulering er et bedre valg for avhending av stereo mottakere. Dette er på grunn av et tonn av kretskort som inneholder 40 til 800 ganger gull malm minelagt i USA. Den samme tonn inneholder 30 til 40 ganger mengden kobbermalm.

Instruksjoner

• Videreselge stereo mottakere på en lokal bonde butikk, videreselge nettsted eller klassifisert delen av avisen.

• Donere arbeider stereo mottakere til en lokal veldedighet sparsommelighet butikk eller Goodwill. Kontakt bruktbutikk eller Goodwill ordne en plukke opp eller bestemme drop-off ganger.

• Resirkulere fritid stereo mottakere på en lokal gjenvinningsanlegg. EPA inneholder en liste over nettsteder som tilbyr elektronisk informasjon om resirkulering. (Se ressurser)

• Kast den fritid stereo-mottakeren på lokale husholdning farlig avfall drop-off, hvis gjenvinning ikke er tilgjengelig. Kontakt samfunnet offentlige avdeling for å bestemme sted for avlevering, datoer og klokkeslett.