Nnywellness.com

Hvordan vet jeg om det er en opptaksenhet på telefonlinjen?


Hvordan vet jeg om det er en opptaksenhet på telefonlinjen?

Innspillingsenheter på telefoner er ulovlig med mindre en domstol godkjenner en wiretapping. Imidlertid er det greit for leder av en husholdning installere en opptaksenhet på sin egen telefonlinje. Selv om det kan være annonserte "wiretapping detektorer", finner ingen kommersiell enhet moderne innspillingsenhet. Ifølge Privacy Rights Clearinghouse, påståtte avlytting detektorer se etter "en endring i elektriske egenskaper en telefonlinje, som en spenning drop" og nyeste innspillingsenheter, juridiske eller ikke, "ikke produserer endringer i linje eller signal egenskaper." Noen innspillingsenheter vil fange innholdet, mens andre, som en "penn Registrer" og en "felle og sporing enhet," bare registrere innkommende og utgående telefonnumre, henholdsvis.

Instruksjoner

• Lytt etter uvanlige lyder når du åpner summetonen på telefonen. Uvanlige lyder inkluderer summende, statisk og klikker. Mange nåværende innspillingsenheter gjør imidlertid ikke lyd.

• Åpne opp din telefon sett å se etter en ut-av-sted elektronikk som en enhet som skjærer med alle de andre ledninger i telefonen. Hvis du er usikker, slå opp telefonmodellen online eller ring den produsenten og se hva ledninger skal være i telefonen og hva ledninger bør ikke.

• Ring det lokale teleselskapet hvis du mistenker at telefonlinjen er registrert. Be dem om å sjekke om det er en ulovlig avlytting på telefonlinjen. De fleste selskaper vil sjekke dette gratis, selv om noen kan belaste. Telefon selskapene er ikke tillatt å informere deg hvis telefonlinjen blir lovlig tappet. Ber telefonselskapet å ringe politiet hvis du vil fjerne innspillingen enheten.

• Plasser en radio eller ikke-kabel/satellitt TV nær deg når du er på telefonen. Noen wiretapping enheter vil forstyrre radio eller fjernsyn, så hvis du opplever noen slike forstyrrelser, det er en sjanse du kunne ha en opptaksenhet på telefonen.