Nnywellness.com

Hvordan bruke Nokia N97


Nokia N97 er en touchscreen mobiltelefon med en glidende QWERTY-tastatur. Skjermen er utviklet for å gjenkjenne håndskrift og konverteres til tekstformat av pre-installert programvare. En 5-megapixel kameraet er integrert på baksiden med autofokus og LED-blits. Et annet kamera foran er utformet for videosamtaler. N97 kommer med 32 GB intern lagringsplass som kan utvides til 16 gigabyte mer ved hjelp av microSD-minnekort. Nokia N97 har Wi-Fi, 3G, Bluetooth og USB-tilkobling. Enheten kjører på Symbian operativsystem og leveres forhåndslastet med en rekke programmer, inkludert mediespiller, digitalt kompass, dokumentleser, e-post og foto editor. Bruke Nokia N97 er lett via touch-basert grafisk bruker grenseflate.

Instruksjoner

• Sette inn SIM-kortet og batteriet. Koble bakdekselet av litt trekke fra bunnen. Under kameralinsen, på øverst i høyre hjørne SIM er-kortholderen plassert. Trekke det ut og sette SIM-kortet, sørge for metalliske chip vender. Sett inn SIM-kortholderen tilbake til utgangsstillingen. Legg batteriet i batteriskuffen. Sett tilbake dekselet over batteriet.

• Trykk og hold power-tasten for å slå på enheten. Nøkkelen makt er innebygd i øvre venstre hjørne. Angi PIN-kode hvis bedt av enheten. Standard PIN-kode er 12345.

• Trykk tastatursymbolet på Hjem-skjermen å lansere oppringingen. Angi telefonnummeret til personen du vil ringe og trykk på anropstasten. Tall kan slettes ved å trykke på "C". Trykk på "end"-tasten for å avslutte samtalen.

• Send en tekstmelding ved å velge "Meny." Velg alternativet "Meldinger". Velg "Ny melding." Velg et nummer fra kontaktlisten eller angi det cellphone antallet manuelt. Avfatte teksten beskjed. Trykk på samtaletasten for å sende meldingen.

• Ta enkelt gjennom innebygde kameraet. Velger du "Meny" og velger "Programmer." "Kamera"-alternativet. Kontroller at emnet er tydelig vises på skjermen på mobiltelefon og deretter velger du kameraikonet å ta bildet.

• Spille musikk i media player. Velger du "Meny" og velger "Musikk." Velg "musikkbibliotek." Velg den skjermen du spiller, pause, spole fram eller tilbake musikken spilles.