Nnywellness.com

Hvor å bruk iPhone Safari-funksjoner


Hvor å bruk iPhone Safari-funksjoner

Apples iPhone kommer med mange funksjoner, inkludert apps (miniatyrprogrammer utviklet spesielt for mobiltelefoner), e-post og Internett. IPhone leveres med Safari, som er Apples nettleser, for å vise nettsteder og søke på Internett. Safari ble opprinnelig utviklet for Mac-maskiner, men mobil versjon for iPhone har nesten de samme funksjonene.

Instruksjoner

• Roter telefonen 90 grader til liggende posisjon for en større, fyldigere visning av websider. IPhone skifter automatisk skjermen når du roterer og vannrette landskapet sikten som lar deg se mer tekst. Du kan også bla med tomlene når småleser Web sider i liggende papirretning.

• Bokmerke favorittwebsidene dine og synkroniseres med datamaskinen. Safari kan du lagre dine favoritter ved å klikke bokikonet øverst på siden. Opprette mapper for å organisere dine favoritter etter kategori. Du kan også synkronisere Safari-bokmerkene dine fra Mac til iPhone.

• Dele websider med venner og familie ved hjelp av funksjonen e-post. Trykk på "+" tegn til å få tilgang til dialogboksen og trykk "E-post Link til denne siden." Angi navnet på kontakten eller velge en fra adresseboken, og trykk "Send" sende din link.

• Dobbelttapp for å zoome inn på websider. Bruk fingrene til å vise de ulike delene av siden, og dobbelttrykk for å zoome ut. For å kontrollere nivået av zoom, bruk din finger for å klype skjermen. Knip innover for å zoome inn og spredt fingrene til å zoome ut.

• Søke på Internett direkte gjennom Google-søk bar, øverst i høyre hjørne på siden. Trykk Søk-feltet for å få en forstørret visning og skriver inn tekst. Trykk "Gå" utføre søket.

• Skrive ut direkte fra Safari bruker AirPrint. Trykk på "+" tegn til dialogboksen, og trykk "Ut." Du må konfigurere iPhone å arbeide med en trådløs-kompatibel skriver før du prøver å skrive ut.

• Opprette hjemmesiden ikoner for din favoritt eller mest besøkte websider. Hvis du regelmessig besøker de samme Web-sidene og vil direkte tilgang fra iPhone Hjem-skjermen, trykk på "+" tegn, og trykk "Legg til startskjermbildet."

Tips og advarsler

  • Åpner for mange Web-sider på Safari, kan det føre til treg ytelse.
  • Safari er en innfødt iPhone app, betyr det kommer med iPhone ut av boksen og kan ikke slettes fra enheten.