Nnywellness.com

Hvordan du kobler en hjem teater System til en satellittmottaker


Hvordan du kobler en hjem teater System til en satellittmottaker

Koble satellittmottakeren til hjemmekinoanlegget vil tillate deg å dra nytte av all-digitale lyd- og videostrømmer av satellittleverandøren av. Når riktig konfigurert, fordype surroundlyd lydspor følger mange TV-programmer kan overføres til hjemmekinoanlegget ditt for en underholdningsopplevelse. En skikkelig hjemmekino oppsett kan du også bytte mellom flere forskjellige enheter, inkludert DVD-spillere, videospillere og andre lyd-komponenter.

Instruksjoner

• Koble en koaksialkabel fra telefonkontakten i veggen til koaksial inngangen på satelittmottaker.

• Koble videoutgangen av satellittmottakeren til av en kanal på baksiden av mottakeren din hjemmekino. Det finnes flere alternativer for å koble systemet, og hver vil avhenge tilgjengelig utganger og innganger på din modell av satellitt og hjem teater mottakere. Komposittkabel tilkoblinger er tilgjengelig på de fleste moderne enheter, men disse tilkoblingene tilbyr bare et analogt signal og vil resultere i lavere videokvalitet og ingen HD evnene. Komponent-kabler kan overføre full HD-video, og er også ganske vanlig på moderne mottakere. De nyeste mottakerne har tilkoblinger for HDMI, som er en enkelt kabel overfører høyeste kvalitet, all-digitale signalet.

• Koble lyd ut fra satelittmottaker til hjemmekino mottakeren. Hvis mulig, bruke mottakerens digital lyd ut og en optisk kabel til å koble til din hjemmekino. Dette vil tillate digital lydstrømmer overføres med surround-lyd. Ellers kobler du bruker en standard stereo RCA-kabel, men det ikke gjør surround lyd funksjonalitet.

• Koble hjemmekinoanlegget videoutgangen til videoinngangen på TVen. Bruk samme type tilkobling du anvende for å koble satellittmottakeren til EXT1 til hjemmekinoen for å gjengi bildet. Det er ingen mening i kobler mottakeren med en HDMI-kabel hvis kabelen som går fra hjemmekino til TVEN er et analogt signal.

• Slå på TV, satellittmottaker og hjemmekino system. Kontroller at TVen er satt til riktig input og test for video og lyd produksjon. Hvis enten ikke fungerer, Kontroller alle tilkoblinger og kontroller de rutes til riktig kontaktene.

Tips og advarsler

  • Du ønsker kanskje å kunne se TV uten å bruke surround-lydoppsettet. I dette tilfellet kjøre en tilkobling fra en lyd-utgang på hjemmekino mottakeren til TVen lydinngang. Du kan så bare skru ned hjem teater volumet og høre lyden gjennom TVs høyttalere.