Nnywellness.com

En sjekkliste for Automobile sikkerhet inspeksjon


En sjekkliste for Automobile sikkerhet inspeksjon

Å eie en sikker bil er ikke bare et must for deg. Det er et must for alle drivere. Tross alt, å holde dine kjøretøy velholdte fordeler alle på veien. Den gode nyheten er du ikke trenger å være en fullverdig bilreparatøren å holde bilen trygt. I stedet kan du lage en sjekkliste over grunnleggende om bilen vedlikehold og ytelse, beskytte du fra breakdowns og ulykker.

Visuelle

En god måte å kontrollere bilens total sikkerhet er å gi det en titt. Inne i bilen, sjekk setebelter, sørge for hvert klikk på plass, og forsetene, slik at de er sikre og kan enkelt justeres. Det ville også være en god idé å inspisere bakspeilet og sidespeil. I mellomtiden, for eksempel reflektorer, bilskilt, gass caps og vindusvisker blader bør alle dobbeltsjekkes. Det samme gjelder for dekk, som må undersøkes for lufttrykk og trå slitasje.

Lys

En nøkkel til kjøretøyet sikkerhet fungerer riktig lys. Slå på lyset, utenfor bilen, og kontroller at både foran og bak er opplyst. Deretter Kontroller fjernlys. Trykk gasspedalen sørge bremselysene arbeide. Slå på det venstresving signalet og sjekke det inn foran og bak. Gjenta for retten signal. Sjekk Hvis pærene over bilskilt fungerer.

Bremser

Testing bremsene er en rask og enkel prosess som skal alltid utføres før du kjøper en ny eller brukt bil, eller bare når inspisere en du allerede eier. Bremsene kan testes ved å trå på pedalen, sørge for at det ikke trykk gulvbordet eller enda mer enn halvveis forbi startposisjon. Også test for å være sikker på at bilen ikke shimmy når bremsene brukes under kjøring.

Søkemotor

Noen kan se etter sprekker eller slitasje på slanger, plugger, belter og fans, og kontroller bokstaver - som olje og radiator caps - er på plass. En rask lese av brukerhåndboken lar deg kontrollere alle væskenivåer, også viktig å sikre et kjøretøy driver trygt. Som en side er det en god idé å sjekke motoren når bilen kjører, og når det er ikke.