Nnywellness.com

Hva gjør du hvis du ved et uhell sletter en App fra din iPhone?


Hva gjør du hvis du ved et uhell sletter en App fra din iPhone?

iPhone-brukere kan velge fra hundretusenvis av iPhone Apps å utvide sine iPhones evner. Hver gang du kjøper en app fra App Store med kontoen Apple spor Apple kjøp. Hvis du ved et uhell sletter en app fra iPhone, kan du gjenopprette programmet fra datamaskinen eller re-laste den ned fra App Store gratis.

Synkronisering

Hver gang du synkroniserer iPhone med datamaskinen via iTunes logger iTunes alle apps som du har kjøpt. Hvis du har kjøpt en app fra iTunes på datamaskinen, er programmet lagret lokalt på datamaskinen. I fremtiden, når du synkroniserer iPhone med iTunes, vil iTunes automatisk overføre programmer til iPhone hvis du har valgt "Synkronisering Apps" i kategorien "Apps" iPhone innstillinger i iTunes. Hvis du opprinnelig lastet ned programmet til datamaskinen, overfører iTunes app direkte til iPhone. Hvis ikke, vil iTunes laste ned programmet og overføre den til iPhone.

Laste ned

Hvis du ikke kan resync iPhone med datamaskinen, eller hvis du aldri har synkronisert etter nedlasting programmet du slettet, kan du å laste ned programmet direkte fra App Store på iPhone uten kostnad. Bla til programmet du slettet i App Store og trykk "Kjøpe App." IPhone vil vise en melding som varsler deg om at nedlastingen er gratis. Trykk "OK" for å fortsette å laste ned programmet. Programmet vil laste ned og automatisk installere på iPhone.

Konto

Apple vil ikke tillate deg å laste ned iPhone app hvis du bruker en annen Apple-konto enn du brukte da du først kjøpte app. Apple bruker kontoen Apple holde oversikt over kjøpsloggen. Hvis du bruker en annen konto, vil Apple har ikke registrert Kjøp app i første omgang. Du kan endre gjeldende iPhone Apple-konto i delen "Store" i menyen "Innstillinger".

Tilbakekjøp

Hvis du har mistet informasjonen for Apple-konto som du brukte til å kjøpe app og du ikke har synkronisert iPhone til datamaskinen når du har kjøpt programmet du slettet, må du måtte kjøpe app. Kjøp all din apps fra samme konto, via iTunes på datamaskinen, så synkroniserer programmer til iPhone slik at du alltid kan gjenopprette slettede iPhone-programmer.