Nnywellness.com

Hvordan sammenligne Smartphone Service planer


Hvordan sammenligne Smartphone Service planer

Når du er shopping for en ny smartphone, vil du sørge for at du får den beste avtalen mulig for dine behov. Mens gode rabatter kan lokke deg til en leverandør eller en annen, er det viktig å analysere hva totalkostnadene for dataplaner for disse telefonene vil kjøre deg med hver leverandør. Heldigvis Billshrink enkelt tabulere dataene for og skreddersy det spesifikt for deg, basert på informasjonen du angir.

Instruksjoner

• Anslå hvor mye du bruker mobiltelefonen, og for hva slags tjenester du fakturert vanligvis. Hvorvidt din nåværende mobiltelefon er spiller en smarttelefon ingen rolle, du snakker, tekstil, Internett og multimedia messaging vaner trolig ikke endres når du får en smarttelefon. Ser på forrige cellen telefon regninger vil hjelpe hvis du ikke er sikker på hvor mye du bruker ulike typer service.

• Besøk Billshrink.com og følg instruksjonene. Det vil spørre deg hvor mye du nå betale for mobiltelefon tjenesten, samt hvor mange linjer du trenger. Når du klikker "Gå", vil den spørre deg spørsmål om typen tjenester (når som helst minutter, tekstmeldinger og data) du bruker. Det vil også be deg hvis du har en telefon preferanse. Klikk "Smartphones" begrense søket til bare smartphones og service planer som er tilgjengelige i ditt område.

• Sammenligne planene Billshrink gir deg basert på dine opplysninger. Billshrink vil også tillate deg å vise resultatene det har samlet basert på en rekke ulike kriterier. Du kan velge å vise disse dataene basert på pris, Billshrink score, bærer og flere andre alternativer.

• Velg planen som best passer dine behov. Sørg for å ta hensyn til kostnadene for en ny telefon, hvis du har bestemt at du ønsker en. Billshrink lar deg velge hvorvidt å inkludere telefonens kostnader når du spør det å samle disse dataene.

Tips og advarsler

  • Hvis du er under kontrakt til noen mobil tjenesteleverandør, sjekk for å se hva deres tidlig avslutning av gebyr er før bryte kontrakten. Tidlig avslutning avgifter varierer fra transportør, men de kan være veldig uoverkommelig priset, som disse selskapene vil holde deg fra å se andre steder.
  • Hvis du er utenfor kontrakt, kontakt med mobiltjenesteleverandøren for å se om de ville være villig til å klippe deg en avtale på en ny telefon og kontrakt hvis du bli med dem. Hvis den første kundeservice representanten med hvem du snakker ikke hjelpe deg, be om å snakke med en manager. Høflige, men fast, og gjør det klart at du er villig til å ta et annet sted hvis det er nødvendig.