Nnywellness.com

Hvordan endre pære i bakre nummerskiltet på en 2004 Malibu LS


Chevrolet gjenoppstått Malibu navnet i 1997, etter en 14-års fravær fra til maker's besetningen. I 2004, Chevrolet redesignet Malibu, gir det vanskeligere kroppspleie og chrome trim spenner over de frontgrill og bakre støtfanger. For å skifte lisens plate på baksiden av 2004 Malibu, må du nøye fjerne bagasjerommet lokket applikerte. Heldigvis sikre bare tre skruer påsydde til bagasjelokket, gjør for rask fjerning.

Instruksjoner

• Se på undersiden av midt delen av bagasjerommet applikerte - trim brikken som dekker bredden av bagasjelokket, og Finn de tre skruene som fester den. Fjern de tre skruene med en Phillips-skrutrekker. Grab bagasjerommet applikerte og dra det utover å frigjøre guide pinnene. Trekk applikerte nedover og Malibus bagasjelokk.

• Åpne bagasjerommet og se gjennom hullene der bagasjerommet applikerte var, merke kategoriene sikre nummerskilt lysene til bagasjelokket. Trykk hver kategori innover, ved hjelp av en flat skrutrekker, mens dra nedover på lyset til lyset er gratis bagasjelokket.

• Tvinn nummerskilt lys kontakten mot klokken for å låse den opp og trekke chipen og pære fra nummerskilt lyset. Trekk den mislykkede nummerskilt pæren fra kontakten, bruker en liten wiggling bevegelse.

• Ta en ny type 194 lyset blomsterløk, og med en ren, lofri klut, og trykk den kontakten. Duken beskytter pære fra oljer på hendene, som kan føre til tidlig pære.

• Sett inn chipen og ny blomsterløk i nummerskilt lyset og vri det med klokken for å låse den på plass.

• Trykk lisens plate lys i bagasjelokket til låsetapper klikker på plass.

• Installere bagasjerommet lokket applikerte til bagasjelokket, guiding styrepinnene i spor i bagasjelokket. Stram de tre beholde skruene med en stjerneskrutrekker og Lukk Malibus bagasjerommet.