Nnywellness.com

Hvordan å blande syntetisk med vanlige olje i en Volkswagen GTI


Den nyeste versjonen av VW GTI bruker syntetisk olje, delvis på grunn av det faktum at det er turboladet. Turboladeren aksjer motoren oljeforsyning for smøring, så olje er viktig. Hvis nødvendig, kan du blande vanlige olje med den GTI syntetisk oljeforsyning uten å skade motoren. Det bør bemerkes at siden VW bruker syntetiske, olje bør endres tilbake til full syntetisk ikke lenge etter vanlige olje.

Instruksjoner

• Åpne panseret. Sjekk olje ved å trekke dukkert pinnen ut av motoren. Tørk måling med en klut eller et tørkepapir og sett den tilbake i motoren hele veien. Fjerne peilepinnen igjen og kontrollere nivået. Hvis oljen er lav, fylle den til riktig nivå. Syntetisk olje og vanlige olje kan blandes i alle forhold uten å ha en negativ innvirkning på motor smøring på kort sikt. Du kan bruke 100 prosent vanlige olje i nødstilfelle, men motoren skal byttes tilbake til syntetiske så snart som mulig.

• Åpne lokket til olje å fylle olje til riktig nivå i motoren. Plass en trakt i hullet der oljen helles eller legge en fille rundt hullet. Hell den nødvendige mengden av olje i motor ifølge lesing på måling før den er full.

• La olje bosette seg i motoren i noen minutter. Sjekk olje med måling igjen for å sikre at den er full. Kjøre kjøretøyet til det fulle driftstemperatur. La det sitte i 20 minutter og deretter Kontroller oljenivået.

• Bytt tilbake til full syntetisk så snart som mulig, spesielt for en bil som GTI, som kommer fra fabrikken med syntetisk olje. Vil utføre en rutinemessig oljeskift selv eller har en butikk gjøre det. Vanlig oljen bare må dreneres og motoren fylt med syntetisk sammen med installasjon av en ny oljefilter.

Tips og advarsler

  • Produsenter bruker syntetisk olje på noen nye biler (særlig høy ytelse biler som VW GTI) fordi det varer lenger enn konvensjonell olje før den molekylære strukturen begynner å bryte ned, kjøligere og gir generelt bedre smøring.