Nnywellness.com

Hvordan du arbeider med en Body Filler


De fleste reparasjoner på biler kreve noen mengde kroppen fyllstoff. Body filler er oftest kalles Bondo, som er den mest populære, men ikke den eneste, merke kroppen fyllstoff. Body filler er en todelt system som består av hvite, putty-lignende materiale og aktiveres ved en Herder lim som kommer med putty. Body filler brukes til å fylle ut bulker, dings og å glatte over rustne eller pitted. Det kan være pusset og formet til en figur og malt over.

Instruksjoner

• Fullfør alle kroppen fungerer til poenget med å bruke kroppen filler. Kontroller at overflaten har blitt slipt eller pusset ned til Bart metall. Body filler overholde ikke riktig malte overflater. Hvis brukt på en malt overflate, vil det til slutt sprekk og chip, forårsaker store blemmer i maling.

• Hell filler på en flat disponibel overflate, for eksempel tykk kartong. Legge en liten mengde Herder, omtrent på størrelse med et kvartal, og bruke nal for å blande de to materialene sammen. Kontroller at de er blandet helt. De er to forskjellige farger, så miksing bør avsluttes med en heldekkende farge materiale.

• Bruk filler til området Bart metall med plast nal. Lag en tykk lag som står høyere enn omkringliggende overflaten, siden det vil senere bli pusset. La filler til å tørke i minst en time.

• Sand filler med 80-korns slipepapir før den figuren du trenger det. Du kan bruke en blokk sander med sandpapir til sand for hånd eller en dobbel action sander med sandpapir for å gjøre prosessen mye raskere.

• Gå over området igjen med 120-korns slipepapir, hvilke jevner riper og grooves laget av 80-korns slipepapir.

• Spray ferdig filler med et tynt lag med primer å beskytte den. Fyllstoff er porøs og trykkematerialer ved fuktighet i luften. Primer sel filler og holder den klar for videre arbeid eller maling.

Tips og advarsler

  • Når herder og filler har vært blandet, tørker de fort. Bruke materiale innen 15 minutter for best resultat.
  • Ikke sand kroppen filler uten bruk en støvmaske.