Nnywellness.com

Hvordan å reparere en tett Radiator


Hvordan å reparere en tett Radiator

Den vanligste årsaken til en tett radiator er gamle Radiatoren væske. Væsken som aldri er endret, eller satt i lange perioder uten motoren kjører, skaper rust og sedimenter som blokkerer radiator finnene og slanger. Heldigvis kan du reparere en tett radiator lett. Alt som trengs er noen rennende vann, en kan av radiator flush og et par timer.

Instruksjoner

• Parkere bilen på en plan overflate. Plass en bøtte under radiator avløp petcock, vanligvis plassert nederst på radiatoren mot førerens side. Vente på at motoren å kjøle ned - du bør bli kjøpedyktig berøring radiatoren uten å bli brent før du fortsetter.

Fjern fyll radiatorlokket og hell i en hel flaske Gunk C2124 Heavy Duty Radiator Flush i radiatoren. Erstatte hetten.

• Start motoren og la det kjøre i 15 minutter å gå C2124 tømme helt gjennom kjølesystemet. Slå på motoren, og venter den avkjøles igjen før du fortsetter.

Fjerne din radiator fyll cap. Komme ned og åpne avløp petcock ved å vri mot urviseren og la din radiator flytende avløp i bøtte.

Koble din hageslange til en vannforsyning og sette en stopper i radiatoren fyll cap. Slå vannet på og la den kjøre gjennom kjølesystemet. Når vannet kommer ut av petcock er helt klart og drenering jevnt (ikke for sakte eller uberegnelig) tett radiator fjernes.

Tips og advarsler

  • Lage en trakt av tinfoil fra din drain petcock til bøtte å forhindre alle Radiatoren væske søl på bakken.
  • Du må tømme systemet med vann før den går klar. Hvis ikke, radiator tømming og gamle sediment forblir i kjølesystemet og kan forårsake skade på motoren.