Nnywellness.com

Hva slags skap arbeidet Best for Mini lastebiler?


Hva slags skap arbeidet Best for Mini lastebiler?

Også kalt Kei lastebiler, ble mini lastebiler først gjort i begynnelsen av 1990 i Japan. I full fart kan de bare treffer 55 mph, og de er solgt som snøskuter i USA Mange stater tillater ikke dem på motorveien. Mens du ikke kanskje kunne kjenne vinden i håret i en av disse 4-av-4s, kanne du knep det ut med snø tracks, automatgir, kamuflasje detaljering og kabinettet som passer best til måten du vil bruke mini lastebil.

Myk Tonneau

Myk kalesjedekselet skap er utformet for å dekke lastebil seng eller Last området. Myk tonneaus består av en vinyl tarp, som er ideelt for mini lastebiler eiere som ønsker en utførelse som er lett å fjerne. Kalesjedekselet er knyttet til aluminiumsramme og klikket på plass.

Hard Tonneau

Hard tonneaus er laget av hard glassfiber og er mer egnet for permanent deksler, som de ikke er så lett å fjerne så den myke kalesjedekselet. Tonneaus er best brukt når du skal skjule lastebilen sengen. Selv om de ikke tilby mye lagringsplass, vil de sikre materialet i lastebilen sengen.

Lastebil lokk

En lastebil dekker eller lokk tilbyr mer lagringsplass enn en kalesjedekselet. Lastebil dekker og lokk kan gjøres som passer typen lastebil i bruk. Lastebil lokk kan hengslene frem og trekke hvis laget med vinyl eller mykt materiale.

Camper Shell

Lastebil bobiler er bobilen skjell installert på mini lastebiler. De er ideelle for de som tilbringer mye tid på veien og ønsker å bygge en mini kabinett i lastebil sengen som sin boenhet. Alternativt, lastebil bobiler gir mer lagringsplass.