Nnywellness.com

Hvordan å fortelle hvis du har en klar siktlinje for DIRECTV HD


DIRECTV er en digital kringkasting satellitt-tjeneste som overfører digital satellitt-TV og lyd til bolig- og kommersielle abonnenter. DIRECTV tilbyr over 160 HD-kanaler som en valgfri del av sin abonnementstjeneste. DIRECTVS satellitter er alltid ligger sør for Texas. Når du velger et sted å installere din DIRECTV parabol, må du finne et sted som har en klar siktlinje i denne retningen.

Instruksjoner

• Finn en utendørs sted som har en klar siktlinje mot Texas. For eksempel hvis du er i Los Angeles, vil du finne et sted som peker til Sørøst. Hvis du er i Miami, du vil finne en lokasjon som peker i sørvest, og hvis du er i Texas, trenger du et sted som peker i Sør.

• Bilde en bue som starter på stedet fra trinn 1 og strekker seg fra 30 til 60 grader over horisonten.

• Se på himmelen. Se om du har minst en klar siktlinje i denne buen. Hvis du har en klar siktlinje, er plasseringen et passende sted å installere din antenne. Hvis du ikke har en klar siktlinje, finne en annen utendørs plassering og gjenta prosessen.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å montere parabol på et sted der det er eventuelle hindringer i siktlinje. Dette inkluderer glass, trær, bygninger, løv og greiner.